Seiko

Filters

36 van 178 producten

36 van 178 producten

Pagina

Ben je op zoek naar een elegant en trendy horloge? Dan zit je bij de horloges van Seiko aan het juiste adres. Seiko is een van de bekendste horlogemerken van de wereld. Het merk is van Japanse afkomst en maakt kwalitatief hoge en betrouwbare horloges en in allerlei diverse modellen. Voor een luxe, elegant, maar ook klassiek horloge zit je hier zeker goed. Benieuwd naar de gehele collectie horloges van Seiko? Neem dan snel een kijkje!

Het verhaal van Seiko begon in 1881, toen een 21-jarige ondernemer, Kintaro Hattori, een winkel opende in het centrum van Tokio waar hij horloges en klokken repareerde en verkocht. Vandaag, na meer dan 130 jaar innovatie, is Kintaro Hattori's bedirjf nog steeds toegewijd aan de perfectie die de oprichter altijd nastreefde.


Collectie horloges

Meer dan 100 jaar geleden produceerde Seiko Japans' eerste polshorloge en legde daarmee de basis onder een inmiddels lange traditie van groot vakmanschap. Tot op de dag van vandaag delen de horlogemakers van Seiko de passie voor innovatie en vakmanschap bij het creëren, assembleren en inspecteren van de mechanische horloges van Seiko. Uitmuntend vakmanschap vormt de basis voor de hoge standaard van Seiko’s mechanische Presage horloges.

De Seiko Prospex collectie omvat horloges voor elke sportieve uitdaging. Na het maken van het eerste duikershorloge in 1965, is Seiko er keer op keer in geslaagd om te voldoen aan de hoge verwachtingen van sport- en professionele duikers. Prospex onderscheidt drie segmenten. SEA, met een brede Seiko Diver’s collectie. SKY, een avontuurlijk pilothorloges collectie en LAND, horloges die zijn uitgerust met een draaibare kompasring. Prospex is de ideale collectie voor de avonturier.

Het Astron horloge dat altijd de juiste tijd weergeeft. Wereldwijd. Met een druk op de knop en uitsluitend gebruik makend van door licht opgewekte energie, kan een Astron GPS Solar horloge contact leggen met 4 of meer satellieten, de tijdzone identificeren en de wijzers boven de wijzerplaat op de juiste lokale tijd zetten. Met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar. Het ideale horloge voor de frequente reiziger.


Geschiedenis Seiko

In 1881 opent Kintaro Jattori een winkel in Ginza, Tokio waar horloges en klokken worden gerepareerd en verkocht. Slechts elf jaar later, in 1892 richtte hij de 'Seikosha' fabriek op. Kintaro kocht een fabriek in Tokio, die hij heel toepasselijk Seiko-sha (het huis van precisie) noemde. Hier produceerde Kintaro Hattori zijn eerste klokken en dit markeerde het begin van een bedrijf dat een van 's werelds beste horlogemanufactuur zou worden. Gedurende de jaren 1890 groeide het succes van de wandklokken van Seikosha en Kintaro wilde het assortiment van zijn bedrijf uitbreiden. In 1895 ontwierp hij een zakhorloge, de Timekeeper. Het was een cruciale stap voorwaarts, anders zou de toekomst van Seiko er compleet anders uit hebben gezien, omdat dit de weg vrijmaakte voor Japan's allereerste polshorloge.

In het begin van het Taisho-tijdperk waren zakhorloges nog steeds erg populair en werden er slechts een paar polshorloges geïmporteerd in Japan. Kintaro was echter vastbesloten om 'een stap voor te blijven' en begon aan de zware taak om het eerste polshorloge te maken. In 1913 is hij erin geslaagd en is de Laurel geproduceerd. In het begin kon het bedrijf ongeveer 30 tot 50 horloges per dag produceren, en voor het eerst had Kintaro een voorsprong op de rest. In 1923 schudde de Grote Kanto aardbeving de stad, waarbij de kantoren en fabrieken van Seikosha volledig verwoest werden. Er moest een nieuwe start gemaakt worden. Kort na de aardbeving ontwikkelde het bedrijf een volledig nieuw horloge, dat in december 1924 op de markt kwam. In 1960 werd het eerste Grand Seiko model geproduceerd. Hoog in de bergen van de prefectuur Nagano in centraal Japan. Een klein team van Seiko's meest ervaren en bekwame horlogemakers werden belast met d etaak om het allerbeste horloge waar ze toe in staat waren te maken. Met de introductie van Grand Seiko markeert Seiko het streven naar het 'ideale horloge' om meer nauwkeurigheid, leesbaarheid en duurzaamheid te leveren dan welk ander horloge dan ook. En zet daarbij norm voor excellentie.


Seiko heren horloges

De Seiko collectie biedt een brede collectie luxe herenhorloges. Een aantrekkelijke combinatie van fraai design en innovatieve horlogetechniek. Seiko is een van de weinige horlogefabrikanten ter wereld die in staat is om alle uurwerktechnologieën in eigen te huis vervaardigen. De naam Seiko is afgeleid van het Japanse "Seikosha" wat letterlijk “Huis van Precisie” betekent. Sinds 1881 is Seiko toonaangevend op het gebied van innovatieve horloges.


Seiko dames horloges

De damescollectie van Seiko biedt aansprekende en elegante designs. Ontdek de sublieme afwerking van de wijzerplaten en het gebruik van aansprekende patronen, fonkelende Swarovski kristallen of luxe diamanten.


Bestel Seiko online

Heb je een waanzinnig horloge van Seiko op het oog en kan je niet wachten om deze om je pols te dragen? Bestel deze dan snel en eenvoudig online bij ons de in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw nieuwe horloge zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies