Garmin

Instinct Crossover Solar Black Graphite

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Horloge kast diameter 45 mm
Horloge kast dikte 16 mm
Horloge kleur kast Zwart
Horloge materiaal glas Power glas
Horloge waterbestendig 10 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Black Graphite
Merk product code 010-02730-01
Type sluiting Gesp
Vorm Rond

De Instinct Crossover Solar is een smartwatch die perfect is voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle en functionele toevoeging aan hun outfit. Met een horlogekast diameter van 45 mm en een dikte van 16 mm, heeft dit horloge een robuuste uitstraling die zeker opvalt.

De zwarte horlogekast en de zwarte wijzerplaat zorgen voor een strak en modern design. Het horlogeglas is gemaakt van Power glas, wat zorgt voor een duurzame en krasbestendige bescherming. Daarnaast is de Instinct Crossover Solar waterbestendig tot 10 ATM, waardoor je het horloge zonder zorgen kunt dragen tijdens activiteiten in en rondom water.

Het horlogebandje is gemaakt van hoogwaardig siliconen materiaal, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm. De gespsluiting zorgt ervoor dat het horloge stevig om je pols blijft zitten. De ronde vorm van de Instinct Crossover Solar geeft een klassieke uitstraling die tijdloos is.

Dit horloge is van het merk Garmin, een bekende naam in de wereld van smartwatches. De kleur van dit specifieke model is Black Graphite, wat een stoere en moderne uitstraling geeft. De productcode van de Instinct Crossover Solar is 010-02730-01.

Met de Instinct Crossover Solar smartwatch ben je niet alleen stijlvol, maar ook altijd connected. Mis nooit meer een belangrijk bericht of notificatie, en houd je gezondheid en fitness doelen bij met de handige functies van dit horloge. Kortom, de Instinct Crossover Solar is de perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een veelzijdige en trendy smartwatch.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies