Garmin

Vivofit JR 3 Star Wars Star Wars Grogu

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Horloge kast diameter 14 mm
Horloge kast dikte 10 mm
Horloge kleur kast Groen
Horloge materiaal glas MIP
Horloge soort uurwerk Automatic
Horloge waterbestendig 5 ATM
Horloge wijzerplaat kleur Zwart
Materiaal Siliconen
Merk Garmin
Merk kleurnaam Star Wars Grogu
Merk product code 010-02441-16
Serie Vivofit
Vorm Vierkant

Ben je op zoek naar een stoer en functioneel horloge voor je kind? Dan is de Vivofit JR 3 Star Wars van Garmin precies wat je nodig hebt! Dit smartwatch is speciaal ontworpen voor kinderen en biedt een combinatie van stijl en technologie.

Met een horlogekast diameter van 14 mm en een dikte van 10 mm is dit horloge perfect geschikt voor kleine polsen. De groene kleur van de horlogekast geeft het een opvallende uitstraling, terwijl het zwarte wijzerplaat zorgt voor een modern en stoer contrast.

Het horlogeglas is gemaakt van MIP, wat zorgt voor een duurzaam en krasbestendig oppervlak. Het automatische uurwerk zorgt ervoor dat je kind altijd de juiste tijd bij de hand heeft. En met een waterbestendigheid van 5 ATM kan je kind het horloge zelfs dragen tijdens het zwemmen!

De Vivofit JR 3 Star Wars wordt geleverd met een comfortabele siliconen band, die zacht aanvoelt op de huid van je kind. Het merk Garmin staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid, en met de Star Wars Grogu kleurnaam en productcode 010-02441-16 is dit horloge een echte eyecatcher.

De Vivofit-serie van Garmin staat bekend om zijn vierkante vorm, die zorgt voor een unieke en moderne uitstraling. Dit horloge is niet alleen een accessoire, maar ook een handige tool om je kind te helpen bij het bijhouden van zijn of haar activiteiten en gezondheid.

Met de Vivofit JR 3 Star Wars van Garmin geef je je kind een horloge dat niet alleen functioneel is, maar ook nog eens cool en trendy. Bestel vandaag nog en laat je kind stralen met dit geweldige smartwatch!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies