Jollein

Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm Basic Stripe Jeans Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Kinderen
Hoogte 60 cm
Materiaal Polyester
Merk Jollein
Merk kleurnaam Jeans Blue
Merk product code 015-410-66040

Op zoek naar een comfortabele slaapzak voor je pasgeboren baby? Dan is de Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm Basic Stripe perfect voor jou! Deze slaapzak behoort tot de categorie Slaapzakken en is speciaal ontworpen voor kinderen. Met een hoogte van 60 cm is deze slaapzak ideaal voor je kleintje.

De Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm Basic Stripe is gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal, waardoor het zacht en comfortabel aanvoelt op de huid van je baby. Het merk achter deze slaapzak is Jollein, een bekend en vertrouwd merk in de babykledingindustrie.

Deze specifieke slaapzak heeft de kleurnaam "Jeans Blue" en de productcode "015-410-66040". De stijlvolle streepjesprint geeft de slaapzak een trendy uitstraling, terwijl de neutrale kleur gemakkelijk te combineren is met andere babykleding en accessoires.

Met de Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm Basic Stripe zorg je ervoor dat je baby comfortabel en warm blijft, ongeacht het seizoen. Deze slaapzak is geschikt voor alle seizoenen, waardoor je geen aparte slaapzakken hoeft aan te schaffen. Het is de ideale keuze voor ouders die op zoek zijn naar gemak en kwaliteit.

Wacht niet langer en geef je baby het beste slaapcomfort met de Newborn Slaapzak 4 Seizoenen 60 cm Basic Stripe van Jollein. Bestel vandaag nog en geniet van een goede nachtrust voor je kleintje!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies