Jollein

Filters

36 van 296 producten

36 van 296 producten

Pagina

Moeders die de allerbeste spullen voor hun kleintje willen vinden, kunnen bij Jollein terecht! De collectie van het merk bestaat uit baby essentials with a soft touch. Zo vind je hier, onder meer, een echte Jollein wikkeldeken, slaapzak of klamboe. Jollein heeft allerlei items voor in de wieg of het ledikantje van jouw kleine baby. Bij Jollein snappen ze heel goed dat het voor een moeder nog een hele zoektocht kan zijn om alle essentiële items bij elkaar te krijgen, daarom willen ze het iedere moeder zo makkelijk mogelijk maken. Iedere moeder wil haar kindje natuurlijk veiligheid en warmte bieden, en Jollein helpt hier graag bij door mooie en kindvriendelijke producten te ontwerpen en te produceren waarvan de materialen fijn, warm en zacht aanvoelen voor de baby. Hierbij maken ze bij Jollein gebruik van hun favoriete ingrediënt: familieliefde. Met dit ingrediënt maken ze bij Jollein verschillende mooie, gevarieerde en betaalbare collecties met lakentjes, dekentjes, slaapzakjes en zachte speeltjes, zodat je een veilige en warme sfeer kunt creëren.


Jollein, Mothers feel what’s best

Jollein is een authentiek merk is dat is ontstaan vanuit een Hollands gezin waarbij familieliefde de basis vormde. Vandaag de dag worden de producten van Jollein nog steeds gemaakt met diezelfde familieliefde. Het textielbedrijf in babyartikelen waarvoor Wim Smits senior, de oprichter van Jollein, werkte ging in 1973 failliet. Voor zijn gezin besloot Wim Smits senior een paar rollen mooie stof te kopen en deze naar een naaiatelier in Friesland te brengen. In een opgeknapte oude bus ging hij daarmee met zijn eerste gemaakte handel bij zijn bekende relaties langs. Dit was het begin van het familiebedrijf dat nu bekend staat als Jollein.


Jollein slaapzak

In de vroege jaren kochten moeders standaard trappelzakjes voor hun baby. Bij Jollein zagen ze hier, met een paar kleine aanpassingen, een ideale slaapzak voor baby’s in. In het atelier van Jollein werd het patroon uitgewerkt en zo was de eerste echte slaapzak voor baby’s in Nederland een feit. Tot op de dag van vandaag is deze Jollein slaapzak nog steeds één van de favoriete producten van het merk.


Jollein babyspullen

Je wilt natuurlijk goed voorbereid zijn als je in verwachting bent van een kindje. Het is logisch dat het allemaal ineens heel veel wordt, als je bezig bent met het inrichten van de babykamer. Hier hoopt Jollein een helpende factor te zijn door een breed assortiment aan te bieden met babykamertextiel van hoogwaardige kwaliteit. Jollein is al een lange tijd een begrip in de branche van babykamertextiel en veel mensen zweren bij de artikelen die ze bij Jollein vandaan hebben.

Babylakentjes, babydekentjes en ander babykamertextiel, daarvoor zit je bij Jollein goed. Ook andere babykameraccessoires zoals klamboes zul je terugvinden in het assortiment van Jollein. Het merk heeft een uitgebreide uni-lijn, in diverse aansprekende kleuren. Daarnaast ontwerpen ze bij Jollein jaarlijks nieuwe collecties met hippe en trendy designs. Stijlvolle printjes, leuke borduursels en mooie breisels, je vindt het allemaal binnen de collecties van Jollein. De items zijn ook gemakkelijk met elkaar te combineren waardoor jij een gezellige en veilige omgeving creëert voor jouw baby. De Jollein babyspullen zijn uitvoerig getest en streng gekeurd op kwaliteit en duurzaamheid. De items zijn dus niet alleen mooi en praktisch, maar ook duurzaam!


Bestel Jollein babyspullen online bij The Little Green Bag

Wil jij de trotse eigenaar zijn van een echte Jollein klamboe, wikkeldeken of slaapzak voor jouw kleintje? Bekijk dan het assortiment van The Little Green Bag. Heb jij jouw favoriete Jollein babyspullen gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies