VIA VAI

Sierra Bobbi Strip Cognac

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Suède
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Via Vai
Merk kleurnaam Cognac
Merk product code 59019-02
Type hak Plateau
Type sluiting Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je schoenencollectie? Dan is de Sierra Bobbi Strip enkellaarsjes van Via Vai perfect voor jou. Deze enkellaarsjes zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Met een bovenwerk van suède en een voering van textiel, bieden deze laarsjes een luxueuze uitstraling en een zacht gevoel aan je voeten.

De Sierra Bobbi Strip enkellaarsjes hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Of je nu een dagje gaat shoppen of een avondje uit gaat, deze laarsjes bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. De blokhak geeft je een beetje extra lengte en zorgt voor een stabiele en comfortabele pasvorm.

Met een ritssluiting aan de zijkant zijn deze enkellaarsjes gemakkelijk aan en uit te trekken. Geen gedoe meer met veters strikken! De ronde neus geeft deze laarsjes een klassieke uitstraling die perfect past bij elke outfit. Of je nu een casual jeans draagt of een elegante jurk, de Sierra Bobbi Strip enkellaarsjes zijn de ideale keuze.

Deze enkellaarsjes zijn van het bekende merk Via Vai, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en trendy ontwerpen. De kleur van deze laarsjes is cognac, wat een tijdloze en veelzijdige kleur is die gemakkelijk te combineren is met verschillende outfits. De productcode van deze laarsjes is 59019-02, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

Voeg een vleugje stijl toe aan je schoenencollectie met de Sierra Bobbi Strip enkellaarsjes van Via Vai. Bestel ze vandaag nog en geniet van comfort en elegantie in één paar schoenen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies