VIA VAI

Filters

36 van 141 producten

36 van 141 producten

Pagina

Schoenen die opvallen vertellen een verhaal. Ze vertellen wie jij bent. Een tof paar schoenen is de perfecte eye catcher die jouw outfit helemaal af maakt. VIA VAI is het merk waarbij jij volledig jouw eigen stijl creëert.


Italiaans design

Ga voor extravagant en voyant of subtiel en simplistisch. Al ruim 25 jaar brengt VIA VAI Italiaans design naar jouw schoenenkast. Het temperamentvolle karakter zie je terug in de kleinste details: van een unieke vetersluiting tot opvallende kleurstellingen. Altijd met uitzonderlijk hoge kwaliteit voorop. Op jouw eyecatchers trotseer jij even enthousiast een drukke werkdag als een fijne zondagmiddagborrel. En omdat alle schoenen zo heerlijk zitten maakt het niets uit of je een hoge hak of sneaker kiest.

“VIA VAI is Italiaans voor ‘ga jouw weg’. Dus ga! Ga jouw dromen achterna en laat onderweg zien wie je bent.”


Dit is VIA VAI

Geïnspireerd door wereldwijde trends en invloeden, ontstaat de collectie nog altijd aan de tekentafel in Kaatsheuvel. Met veel passie en plezier brengen de designers van VIA VAI jou hun beste werk. Zij geven het aanbod een unieke twist dat tegelijkertijd nog meer in balans is dan jouw pilatesdocent. Jij draagt de trends van het seizoen terwijl je door de herfstbladeren zo een fris, nieuw jaar instapt en bent verzekerd van een schoen die nog jarenlang de eyecatcher onder jouw kleding blijft.

Wanneer je struint door de Negen Straatjes in Amsterdam, een dagje instagrammable snackt in Den Bosch of flaneert door Christianshavn in Kopenhagen: je vindt de nieuwste, on trend collectie van VIA VAI overal. En dus ook online bij The Little Green Bag. Kies van cowboyboot tot all season sneaker en trek jouw nieuwe aanwinst de volgende dag al aan. Ben jij stylewise liever safe than sorry?


Verwondering voorop

Verspilling is killing. Het productieproces van VIA VAI is daarom zo milieuvriendelijk mogelijk en vindt plaats in Europa waar de werkomstandigheden goed zijn. De luxe materialen worden zorgvuldig gekozen en ieder stukje stof of leer wordt verzilverd alsof het puur goud is. Laat je verwonderen door de texturen, heldere kleuren en retro vormen en houd een feelgood gevoel over na aanschaf. Dat maakt lopen op een VIA VAI schoen nog leuker.


VIA VAI sneakers

Bij The Little Green Bag vind je de hipste sneakers van VIA VAI. Met dit schoeisel weet jij zeker dat je opvalt waar jij ook binnen komt. De sneakers zijn leuk om te stijlen met een jurkje, maar ook onder een spijkerbroek zijn de sneakers ultieme musthaves.


Bestel VIA VAI online

Heb je een gaaf paar schoenen gezien van VIA VAI? Kan je niet wachten om dit paar aan te trekken en te schitteren op de straten? Bestel deze dan gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw eye catchers zo snel mogelijk in huis hebt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies