Gabor

Gabor Fashion Bruin

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Fleece
Materiaal zool Polyurethaan
Merk Gabor
Merk kleurnaam Bruin
Merk product code 91.834.24
Serie Gabor Fashion
Type sluiting Elastiek, Ritssluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar stijlvolle en comfortabele Chelsea boots? Dan is de Gabor Fashion precies wat je nodig hebt! Deze prachtige dameslaarzen zijn gemaakt van hoogwaardig leer, waardoor ze niet alleen duurzaam zijn, maar ook een luxe uitstraling hebben. De binnenkant van de laarzen is gevoerd met zacht fleece materiaal, waardoor je voeten heerlijk warm blijven, zelfs op koude dagen.

De Gabor Fashion is voorzien van een polyurethaan zool, die zorgt voor een goede grip en schokabsorptie. Of je nu een lange wandeling maakt of de hele dag op kantoor doorbrengt, deze laarzen bieden de perfecte combinatie van stijl en comfort. Het elastiek en de ritssluiting zorgen ervoor dat de laarzen gemakkelijk aan en uit te trekken zijn, terwijl de ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling.

Gabor is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Gabor Fashion is geen uitzondering. Met zijn bruine kleur en stijlvolle ontwerp is deze laars een echte blikvanger. Of je hem nu combineert met een casual jeans of een elegante jurk, je zult er altijd modieus uitzien.

De Gabor Fashion behoort tot de Chelsea boots categorie, een tijdloze en veelzijdige stijl die nooit uit de mode raakt. Met zijn hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm is deze laars een must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel vandaag nog je eigen paar Gabor Fashion Chelsea boots en ervaar het zelf!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies