Toni Pons

Deli-FP Blau

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Wolvilt
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Toni Pons
Merk kleurnaam Blau
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle pantoffels? Dan is de Deli-FP van Toni Pons perfect voor jou. Deze pantoffels zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig wolvilt. Het materiaal voelt zacht en warm aan, waardoor je voeten altijd heerlijk comfortabel blijven, zelfs op koude dagen.

De binnenkant van de Deli-FP pantoffels is gemaakt van textiel, wat zorgt voor een extra zacht gevoel. De rubberen zool biedt goede grip en zorgt ervoor dat je veilig kunt rondlopen, zowel binnen als buiten. Of je nu even snel naar de keuken loopt of een korte wandeling maakt in de tuin, deze pantoffels zijn altijd een betrouwbare keuze.

Toni Pons is een bekend merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap. De Deli-FP pantoffels zijn geen uitzondering. Ze zijn zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met oog voor detail. Het merk kleurnaam van deze pantoffels is "Blau", wat een vleugje kleur toevoegt aan je loungewear collectie.

De Deli-FP pantoffels hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en uitdoen. De ronde neus zorgt voor een comfortabele pasvorm en geeft je tenen voldoende ruimte om te bewegen. Of je nu lekker thuis wilt ontspannen of een casual look wilt creëren voor een dagje uit, deze pantoffels zijn de perfecte keuze.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies