Toni Pons

Filters

36 van 67 producten

vanaf Vanaf 59,96 Normale prijs 79,95

36 van 67 producten

Pagina

Toni Pons werd in 1946 opgericht door Antoni Pons Parramon als een voor die tijd typerende basis schoenenfabriek. De schoenen werden op de traditionele manier geproduceerd in een kleine fabriek in Osor, een klein dorpje in de buurt van Girona. Espadrilles gemaakt met jute of rubber en leren laarzen waren de eerste producten die onder het merk Toni Pons werden gemaakt. De basis espadrilles werden in die tijd met name gedragen als werkschoenen op het platteland.

Op 18 jarige leeftijd trad Antoni Pons i Carós, met al de nodige werkervaring en een studie achter de rug, toe tot de organisatie. Zijn visie was om het bereik van het merk uit te breiden tot een internationaal merk. Tot dan toe was Toni Poins een puur lokaal merk.

De toetreding van Antoni Pons i Carós tot het bedrijf was ook het moment dat Toni Pons met het hoofdkantoor is verhuisd naar de stad Girona. De logistieke voordelen van deze nieuwe locatie waren de reden om tot dit besluit te komen.

Het jaar 1991 was het sleuteljaar wat betreft de internationalisering van het merk Toni Pons. Het bedrijf heeft de stap gezet om de Franse markt te betreden. En met succes. De Franse consument was al snel enthousiast en het merk kon meteen rekenen op een brede acceptatie. Het is een markt die een grote waardering heeft voor espadrilles als zomerschoenen met hun kenmerkende ambachtelijke aspect.

In 2016 viert Toni Pons zijn 70e verjaardag en het bedrijf besluit om het merk van top tot teen een update te geven. Van een vernieuwd design van het logo tot de herstructurering van de collectie die vanaf nu zal worden onderverdeeld in verschillende collecties met elk een eigen specifieke persoonlijkheid. Denk hierbij aan de Origens, Essencial en Premoim. Bovendien lanceert het bedrijf meerdere flagship stores in belangrijke commerciële gebieden in verschillende steden: Barcelona, Madrid en Sitges.


Toni Pons collectie

Al sinds het jaar 1946 maakt Toni Pons fraaise, hoogwaardige espadrilles voor dames, heren en kinderen. Voor het Spaanse merk begon het allemaal in het kleine dorpje Osor, tussen de Pyreneeën en de Middellandse Zee. De schoenen staan bekend om een aantal unieke eigenschappen. Toni Pons worden ook wel eens touwschoenen genoemd en ademen een luxe, subtropische omgeving. De schoenen zijn gemaakt van eersteklas, puur natuurlijke materialen wat zorgt voor een milieuvriendelijk merk en ultiem draagcomfort. Alles wordt bovendien handgemaakt!


Bestel Toni Pons online

Heb je een mooi paar schoenen van Toni Pons op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw paar schoenen zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies