Teva

W Midform Universal Pride Rainbow Multi

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled polyester
Materiaal binnenkant Gerecycled Polyester
Materiaal zool Rubber
Merk Teva
Merk kleurnaam Rainbow Multi
Merk product code 1131410
Serie Universal
Type hak Plateau
Type sluiting Klittenband
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele sandalen die ook nog eens bijdragen aan een duurzame wereld? Dan zijn de W Midform Universal Pride sandalen van Teva perfect voor jou! Deze sandalen zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van gerecycled polyester, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant. Het gebruik van gerecyclede materialen maakt deze sandalen niet alleen milieuvriendelijk, maar ook nog eens stijlvol.

De zool van de W Midform Universal Pride sandalen is gemaakt van rubber, wat zorgt voor een goede grip en comfort tijdens het dragen. Met het klittenband als sluiting kun je de sandalen eenvoudig aanpassen aan jouw gewenste pasvorm. Daarnaast hebben deze sandalen een open neus en een plateauhak, waardoor ze niet alleen trendy zijn, maar ook nog eens zorgen voor een beetje extra lengte.

De W Midform Universal Pride sandalen behoren tot de Universal serie van Teva, wat staat voor tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit. De sandalen zijn verkrijgbaar in de kleur Rainbow Multi, wat perfect past bij de vrolijke en kleurrijke Pride collectie van Teva. Met de merkproductcode 1131410 weet je zeker dat je de originele Teva sandalen in handen hebt.

Of je nu een dagje naar het strand gaat, een stadswandeling maakt of gewoon een casual outfit compleet wilt maken, de W Midform Universal Pride sandalen zijn de ideale keuze. Comfortabel, duurzaam en stijlvol - deze sandalen hebben het allemaal. Bestel ze vandaag nog en loop er trendy bij deze zomer!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies