Filters

36 van 67 producten

36 van 67 producten

Pagina

De originele sportsandaal ontstond in 1984 aan de oevers van de Grand Canyon. Om te voorkomen dat zijn slippers met de stroom zouden worden meegevoerd, bond een vindingrijke riviergids twee horlogebandjes van klittenband om een paar oude teenslippers. En voilà, het eerste paar Teva was geboren.

Tot op de dag van vandaag heeft Teva diezelfde pioniersgeest en de vrijheid om te blijven ontdekken weten te behouden.

Elk fantastisch avontuur biedt met de slippers van Teva een enorm gevoel van vrijheid. Teva wilt dat ook de consument dit ervaart en op verkenning gaat met schoenen die je daarin volgen, vandaag en altijd. Daarom zijn alle iconische bandjes van de sandalen gemaakt van gerecycled plastic. Dat zijn meer dan 9 miljoen plastic flessen minder op de afvalhoop, die beter te gebruiken zijn om sandalen aan je voeten te binden. Teva zet zich hard in om hun voetafdruk te verkleinen, zodat toekomstige generaties ook de kans krijgen om in alle vrijheid de wereld te verkennen.


Sustainable

Sinds 2020 worden alle iconische bandjes van de Teva sandalen voor 100% gemaakt van gerecycled plastic: het REPREVE®-garen. Naast de gerecyclede bandjes zijn ze ook bezig met duurzame alternatieven voor belangrijke materialen en proberen ze bij de productie van het verpakkingsmateriaal waterverbruik en afval te verminderen - en dat is nog maar het begin.

Teva wilt dat diegenen die na ons komen de vrijheid hebben om morgen het buitenleven te kunnen ontdekken en daarom verkleinen we vandaag onze voetafdruk.


Sandalen en slippers van Teva

Met de sandalen van Teva kan jij een flinke wandeling maken. De sandalen bieden enorm veel comfort en zorgen dat jij veilig op je eindbestemming aankomt. De sandalen zijn te vinden in allerlei verschillende kleuren en modellen. Zo zit er altijd wel een paar Teva sandalen die volledig naar jouw smaak valt. De sneldrogende bandjes van de sandalen zijn gemaakt van 100% gerecycled palstic met traceerbaar polyester. De universele sluiting en het milieuvriendelijke singelband van gerecycled polyester ondersteunt je voet en kan wel tegen een stootje. Met de gemakkelijke klittenbandsluiting trek je hem snel en gemakkelijk aan en uit, en kun je de pasvorm perfect afstellen. De sandalen beschikken over een robuust EVA-voetbed voor extra comfort, zodat je hem de hele dag kunt dragen.

Ook zijn de sandalen en slippers er in vegan modellen, gemaakt van synthetische en plantaardige materialen. Het schoeisel van Teva is niet alleen perfect voor naar het strand of park, maar ook voor de hele dag; voor allerlei moderne outdooractiviteiten.


Bestel jouw Teva sandalen of slippers online

Heb je een gaaf paar Teva sandalen of slippers gevonden? Kan je niet wachten om deze te dragen naar het strand of tijdens een fijne wandeling? Bestel ze dan gemakkelijk en snel online in de webshop bij The Little Green Bag. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je de sandalen of slippers zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies