Teva

W Olowahu Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Polyester
Materiaal binnenkant Polyester
Materiaal zool EVA
Merk Teva
Merk kleurnaam Black
Merk product code 6840
Type sluiting Geen sluiting
Vorm neus Open neus

Ben je op zoek naar comfortabele teenslippers die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de W Olowahu van Teva de ideale keuze voor jou. Deze trendy teenslippers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig polyester materiaal. Ze voelen heerlijk zacht aan en bieden de hele dag door optimaal comfort.

De W Olowahu heeft een polyester voering aan de binnenkant, waardoor je voeten koel en droog blijven, zelfs tijdens warme zomerdagen. De EVA zool zorgt voor een lichtgewicht gevoel en biedt uitstekende demping bij elke stap die je zet. Met deze slippers loop je moeiteloos en comfortabel overal naartoe.

Teva is een gerenommeerd merk dat bekend staat om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen. De W Olowahu is verkrijgbaar in de kleur zwart, wat perfect past bij elke outfit. Met de productcode 6840 weet je zeker dat je de originele Teva kwaliteit in handen hebt.

Deze teenslippers hebben geen sluiting, waardoor je ze gemakkelijk aan en uit kunt trekken. De open neus zorgt voor een luchtige en trendy uitstraling. Of je nu naar het strand gaat, een dagje gaat winkelen of gewoon lekker wilt ontspannen, de W Olowahu is de perfecte keuze voor elke gelegenheid.

Maak een statement met de W Olowahu van Teva en geniet van comfort en stijl in één. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond met de perfecte teenslippers voor jouw zomerse avonturen!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies