BRONX

Old-Cosmo Creamy White Sage Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Leer
Materiaal binnenkant Leer
Materiaal zool Rubber
Merk Bronx
Merk kleurnaam Creamy White Sage Green
Merk product code 66443-AC
Serie Old-Cosmo
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar een paar trendy sneakers die perfect passen bij jouw stijl? Dan is de Old-Cosmo Lage Sneakers van Bronx een absolute must-have voor dames! Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig leer, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze niet alleen stijlvol zijn, maar ook nog eens comfortabel zitten. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en maakt deze sneakers geschikt voor dagelijks gebruik.

De Old-Cosmo Lage Sneakers zijn onderdeel van de populaire serie van Bronx en hebben een unieke uitstraling. Het merk kleurnaam "Creamy White Sage Green" geeft deze sneakers een frisse en trendy look. Met de ronde neus en vetersluiting hebben deze sneakers een klassieke en tijdloze uitstraling, waardoor ze perfect passen bij elke outfit.

Met de merkproductcode "66443-AC" weet je zeker dat je een authentiek paar sneakers van Bronx in handen hebt. Dit gerenommeerde merk staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en de Old-Cosmo Lage Sneakers zijn daar geen uitzondering op. Deze sneakers zijn niet alleen een fashion statement, maar ook een investering in duurzaamheid en comfort.

Wacht niet langer en voeg de Old-Cosmo Lage Sneakers van Bronx toe aan je schoenencollectie. Met hun trendy design, hoogwaardige materialen en comfortabele pasvorm zijn deze sneakers een absolute must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel ze vandaag nog en loop binnenkort rond in stijl!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies