Skechers

Uno 2 Light Blue

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Synthetisch duraleer
Materiaal binnenkant Textiel
Materiaal zool Rubber
Merk Skechers
Merk kleurnaam Light Blue
Merk product code 155652
Type sluiting Veters
Vorm neus Ronde neus

Ben je op zoek naar comfortabele en stijlvolle lage sneakers? Dan is de Uno 2 van Skechers echt iets voor jou! Deze trendy sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames en zijn gemaakt van hoogwaardig synthetisch duraleer. De binnenkant is bekleed met zacht textiel, waardoor je voeten de hele dag door comfortabel blijven.

De Uno 2 sneakers hebben een rubberen zool die zorgt voor een goede grip en duurzaamheid. Of je nu een wandeling maakt in het park of een dagje gaat shoppen, met deze sneakers loop je altijd in stijl en met vertrouwen. Het merk Skechers staat bekend om zijn kwaliteit en trendy ontwerpen, en de Uno 2 is daar geen uitzondering op.

De lichtblauwe kleur van deze sneakers geeft een frisse en moderne uitstraling. De merknaam "Skechers" is trots weergegeven op de schoen, waardoor je kunt laten zien dat je kiest voor kwaliteit en stijl. De productcode van deze sneakers is 155652, waardoor je gemakkelijk het juiste paar kunt vinden.

De Uno 2 sneakers hebben een vetersluiting en een ronde neus, waardoor ze gemakkelijk aan te trekken zijn en perfect passen bij elke outfit. Of je nu een casual look wilt creëren met jeans en een T-shirt, of een sportieve look met een jurkje, deze sneakers zijn veelzijdig en passen bij elke stijl.

Wacht niet langer en voeg de Uno 2 sneakers van Skechers toe aan je collectie! Bestel ze vandaag nog en ervaar het comfort en de stijl die deze sneakers te bieden hebben.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies