HEYDUDE

Wendy Chambray White Nut

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Katoen
Materiaal binnenkant Katoen
Materiaal zool Rubber
Merk HEYDUDE
Merk kleurnaam White Nut
Merk product code HD40058
Type sluiting Elastische veters
Vorm neus Ronde neus

Maak kennis met de Wendy Chambray Lage Sneakers voor dames, een absolute must-have voor elke fashionista. Deze sneakers zijn gemaakt van hoogwaardig katoen, zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant, waardoor ze comfortabel en ademend zijn. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je ze dag in dag uit kunt dragen. Het merk HEYDUDE staat bekend om zijn kwaliteit en stijl, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De kleur White Nut geeft een frisse en trendy uitstraling, terwijl de ronde neus en elastische veters zorgen voor een perfecte pasvorm. Met de Wendy Chambray Lage Sneakers ben je klaar om de wereld te veroveren!

Deze sneakers zijn speciaal ontworpen voor dames die op zoek zijn naar comfort en stijl. Het katoenen materiaal zorgt ervoor dat je voeten kunnen ademen, zelfs tijdens lange wandelingen of drukke dagen. De elastische veters zorgen voor een gemakkelijke instap en een perfecte pasvorm, zodat je geen tijd hoeft te verspillen aan het strikken van je schoenen. De ronde neus geeft een klassieke uitstraling en biedt voldoende ruimte voor je tenen. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt onderscheiden met een trendy look, de Wendy Chambray Lage Sneakers zijn de ideale keuze.

Met de Wendy Chambray Lage Sneakers van het merk HEYDUDE ben je verzekerd van kwaliteit en stijl. Het merk staat bekend om zijn vakmanschap en aandacht voor detail, en deze sneakers zijn daar geen uitzondering op. De White Nut kleur geeft een frisse en moderne uitstraling, waardoor je er altijd trendy uitziet. De rubberen zool zorgt voor een goede grip en duurzaamheid, zodat je deze sneakers kunt dragen tijdens al je avonturen. Of je nu gaat winkelen, een wandeling maakt in het park of een dagje uit gaat met vrienden, met de Wendy Chambray Lage Sneakers ben je altijd klaar voor elke gelegenheid.

De Wendy Chambray Lage Sneakers zijn voorzien van elastische veters, waardoor je ze gemakkelijk kunt aantrekken en aanpassen aan je eigen comfort. De ronde neus zorgt voor een klassieke en tijdloze uitstraling, terwijl het katoenen materiaal zorgt voor een ademend en comfortabel gevoel. Of je nu een drukke dag op het werk hebt of een ontspannen dagje uit plant, deze sneakers bieden de perfecte combinatie van stijl en comfort. Met de Wendy Chambray Lage Sneakers van HEYDUDE ben je altijd in stijl, waar je ook naartoe gaat.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies