HEYDUDE

Filters

36 van 55 producten

vanaf Vanaf 52,49 Normale prijs 74,99
vanaf Vanaf 52,49 Normale prijs 74,99
vanaf Vanaf 59,49 Normale prijs 74,99
vanaf Vanaf 59,49 Normale prijs 74,99
Vanaf 41,99 Normale prijs 69,99
vanaf Vanaf 41,99 Normale prijs 69,99

36 van 55 producten

Pagina

Het begon allemaal in 2008, in Florence, Italië. In dat jaar startte de oprichter van HEYDUDE, Alessandro Rosane, zijn zoektocht naar een schoen die niet alleen een moderne look heeft, maar ook het comfort van een slipper met zich meebrengt. De passie en toewijding van Alessandro Rosane hebben geleid tot een nieuw tijdperk waarin de lichtgewicht sneakers van HEYDUDE werden geïntroduceerd. De visie van HEYDUDE is dat de drager van de sneaker zijn of haar identiteit kan uitdragen en nieuwe avonturen aan kan gaan vol fascinerende ontdekkingen. Kortom: een sneaker die perfect is om in je vrije tijd te dragen! Het motto van HEYDUDE luidt dan ook niet voor niets als volgt: "Het leven is ingewikkeld, HEYDUDE is er om het makkelijker te maken, te beginnen bij je schoenen."

 

Multifunctionele zomerschoenen

Wat de sneakers van HEYDUDE zo comfortabel maken is onder meer de wijde pasvorm, hierdoor hebben je tenen namelijk voldoende de ruimte om lekker te wiebelen! Voor het ultieme blotevoetengevoel zitten er zachte en uitneembare voeten van memory foam in de sneakers, welke met aangenaam leer bekleed zijn. De gepatenteerde lichtgewicht zolen van de sneakers van HEYDUDE zorgen ervoor dat je altijd goede grip hebt en dat schokken worden gedempt. Sneakers van HEYDUDE zijn de perfecte, multifunctionele zomerschoenen die niet alleen geschikt zijn voor wandelingen in de natuur, maar ook voor wandelingen op het strand of in de stad.
 

Nonchalant en luchtig

De levensstijl van HEYDUDE komt duidelijk naar voren in de lente- en zomercollectie. De nonchalante designs en het luchtige draagcomfort zorgen voor het ideale vakantiegevoel. Bij HEYDUDE ligt de focus altijd op het gebruik van lichtgewicht materialen, duurzaamheid en ontwerpen met een frisse blik. Met de sneakers van HEYDUDE word je even weggetrokken uit de sleur van het drukke dagelijkse leven. Ben jij op zoek naar de ultieme vakantielook? Dan vormt een paar sneakers van HEYDUDE hier zeker de basis voor.

 

Vintage pastelkleuren

Het kleurenpalet voor de zomer bestaat voornamelijk uit vintage pastelkleuren, lichte aardetinten en basiskleuren welke veelal een gewassen look met zich meebrengen, wat je zeker terugziet binnen de collectie van HEYDUDE. Deze natuurlijke uitstraling van een paar sneakers van HEYDUDE gaat gepaard met gedurfde elementen op het gebied van design. Hierbij kun je denken aan exotische prints, speelse accenten en stoere afwerkingen.

 

Easy-On-systeem

Het ultralichte aspect van de sneakers van HEYDUDE is te danken aan het hernieuwde ontwerp en de reconstructie van de moderne schoen. Ze hebben dit bij HEYDUDE gerealiseerd door comfortabele en lichtgewicht onderdelen te gebruiken waar normaal gesproken stijve en harde, onnodige onderdelen werden gebruikt. Wat een sneaker van HEYDUDE nog gebruiksvriendelijker maakt is het Easy-On-systeem. Met dit systeem kun je gemakkelijk instappen zonder dat je in hoeft te leveren op de nodige ondersteuning voor je voeten.

 

Flex & Fold-technologie

De Flex & Fold-technologie van HEYDUDE brengt een groot voordeel met zich mee. Deze technologie zorgt namelijk voor een ultiem dempende en ademende sneaker, dankzij de ultralicht voorgevormde buitenzool die geïntegreerd is met een binnenzool van memory foam die eenvoudig uit te nemen is. De ergonomische memory foam zorgt er daarnaast voor dat de natuurlijke balans in het lichaam wordt ondersteund. Verder ontwikkelt het Italiaanse R&D-team van HEYDUDE ieder jaar nieuwe designs, materialen en technologieën om de meest geavanceerde sneaker te maken.

 

Bestel HEYDUDE online

Wil jij graag rondlopen in sneakers die niet alleen modern zijn, maar ook nog eens het ultieme draagcomfort van slippers bieden? Bestel dan een paar sneakers van HEYDUDE online in de webshop van The Little Green Bag. Met een paar sneakers van HEYDUDE in huis ben jij de trotse eigenaar van zowel stijlvolle als lichtgewicht sneakers. Heb je je bestelling geplaatst? Dan gaan wij direct met je bestelling aan de slag en zorgen we ervoor dat jouw nieuwe favoriete sneakers van HEYDUDE vandaag nog naar je toe worden verzonden. Neem zeker een kijkje binnen de collectie van HEYDUDE bij The Little Green Bag voor een comfortabele sneaker die aanvoelt als een slipper!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies