A Beautiful Story

Glimmer Smokey Quartz Silver Bracelet Zilver

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Edelsteen
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam Zilver
Merk product code BL30397
Serie Glimmer
Soort steen Rookkwarts

Ben je op zoek naar een prachtig sieraad dat perfect past bij jouw stijl? Dan is de Glimmer Smokey Quartz Silver Bracelet van A Beautiful Story een absolute must-have! Deze armband is speciaal ontworpen voor dames en is gemaakt van hoogwaardige edelsteen. Met zijn zilveren kleur en verfijnde details is dit sieraad een echte eyecatcher.

De Glimmer Smokey Quartz Silver Bracelet is onderdeel van de Ringen collectie en heeft een unieke uitstraling. Het merk A Beautiful Story staat bekend om zijn vakmanschap en kwaliteit, en dat is zeker terug te zien in dit sieraad. De armband is voorzien van een prachtige rookkwarts steen, die zorgt voor een subtiele glinste ring.

Met de merkproductcode BL30397 weet je zeker dat je een authentiek en origineel sieraad in handen hebt. De Glimmer serie is ontworpen met oog voor detail en stijl, waardoor deze armband perfect past bij elke gelegenheid. Of je nu een casual outfit draagt of jezelf wilt verwennen met een elegante look, deze armband maakt jouw outfit helemaal af.

Laat jezelf stralen met de Glimmer Smokey Quartz Silver Bracelet van A Beautiful Story. Bestel vandaag nog en geniet van de tijdloze schoonheid en kwaliteit die dit sieraad te bieden heeft. Voeg een vleugje glamour toe aan je sieradencollectie en laat jezelf zien met deze prachtige armband!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies