A Beautiful Story

Filters

36 van 133 producten

36 van 133 producten

Pagina

A Beautiful Story is een sieradenmerk met fairtrade armbanden en kettingen. De handgemaakte sieraden worden geproduceerd in Nepal. Door de natuurlijke stenen die gebruikt worden draag jij niet zomaar een sieraad. Achter deze stenen zitten namelijk mooie betekenissen. Ook erg leuk om cadeau te doen dus!

A Beautiful Story vindt haar roots in een kleine fairtrade zilverfabriek in Kathmandu, de hoofdstad van Nepal. Twintig zilversmeden werkten daar in de fabriek om sieraden te maken en wilden deze creaties graag delen met de rest van de wereld. Deze zilversmeden waren allen vakmensen die hun passie volledig wijdden aan het maken van de meest prachtige sieraden. De producten van A Beautiful Story zijn dus allemaal fairtrade geproduceerd. 

Dambar was de eigenaar van de fabriek in Kathmandu en hij wilde graag meer klanten bereiken voor het aanprijzen van zijn producten. Dambar kende de Nederlandse Cathelijne Lania uit de tijd dat zij vrijwilligerswerk deed in Nepal. Zij werkte inmiddels weer in Nederland. Al enige tijd liep zij met het idee dat ze meer voor de wereld wilde doen. Toen het bericht van Dambar haar bereikte, hoefde ze ook niet lang na te denken en stapte ze in het vliegtuig.

Niet veel later ontstond zo het merk A Beautiful Story. Met de zilversmeden keken Dambar en Cathelijne of ze producten met een bijzondere en speciale boodschap kon creëeren, waarmee de zilverfabriek ook nieuwe markten konden betreden. Door het contact met de mannen van de zilverfabriek, kwam ze ook in aanraking met een groep vrouwen. Na dit 'vrouwen empowerment' kwam A Beautiful Story naar Nederland met de sieraden die toen bekend waren.

Samen creëerden Cathelijne en Dambar verschillende sieradencollecties met verschillende materialen. De sieraden worden met ambachtelijke rijg- en haaktechnieken gemaakt door mannen uit de zilversmeedfabriek en een groep vrouwen die zichzelf Beads for Life noemen. Zo is ieder sieraad een uniek exemplaar met een eigen verhaal. Deze sieraden zijn daarom uitermate geschikt om cadeau te doen aan een dierbare. 


Collectie A Beautiful Story

In de armbandjes van A Beautiful Story zijn edelstenen verwerkt die staan voor bepaalde eigenschappen van het leven, zoals motivatie, persoonlijke groei en zelfvertrouwen. Maak je outfit helemaal af met de elegante armbanden van A Beautiful Story! Je vindt een aantal klassiekers bij The Little Green Bag, onder andere de Refined Adventure Gold Plated bracelet, de Gentle Garnet Gold Plated bracelet en de Nirmala Black Onyx Silver Plated bracelet. Ook kan je met de Jewelry Postcard van A Beautiful Story een dierbare verrassen. Op de kaartjes zijn een magische tekst en tekening afgebeeld. Om de kaart heen zit een leuk armbandje wat gemaakt is van katoen waxdraad en een handgemaakt muntje. Op het muntje staat het symbool van bijvoorbeeld een ster. Geef iemand een beetje magie met een bijzondere wenskaart en sieraad van A Beautiful Story!

Ook de kettinkjes van A Beautiful Story zijn trendy om te dragen. De kettinkjes zijn uitgevoerd in metaal met bedels en kraaltjes. Leuk om de sieraden te mix en matchen! Maak je look bijvoorbeeld compleet met de Gold Plated Earrings. Deze elegante oorbellen hebben een grote ovale ring met een mooie edelsteen die staan voor motivatie, voorspoed, vertrouwen en geluk.

Of ben je misschien wel op zoek naar een mooie ring? Dan is de collectie Filled ringen van A Beautiful Story iets voor jou! Deze ring bestaat uit mooie goudkleurige kralen en de gefaceteerde edelstenen. De edelstenen hebben ook allemaal een andere betekenis, zoals motivatie, persoonlijke groei en zelfvertrouwen. Kijk voor de mooiste ringen verder! 

Ook kun je voor een brillenkoord bij The Little Green Bag terecht! Brillenkoorden zijn erg hip de laatste tijd, dus hiermee ben je altijd trendy! 
 

Bestel A Beautiful Story online

Heb je een item van A Beautiful Story gevonden dat je graag wilt hebben? Of heb je iemand in gedachte aan wie je dit cadeau wilt doen? Bestel je ketting of armband dan snel online bij The Little Green Bag! Zodra we je bestelling binnen hebben gaan we direct met de order aan de slag, zodat jij de sieraden zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies