A Beautiful Story

Jewelry Postcard Poppy Gold plated brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Materiaal Messing
Merk A Beautiful Story
Merk kleurnaam Gold plated brown
Merk product code JP00059
Stijl Trendy

Ben je op zoek naar een unieke en trendy ring die perfect is voor dames? Dan is de Jewelry Postcard Poppy van A Beautiful Story precies wat je zoekt. Deze ring is gemaakt van hoogwaardig messing en heeft een prachtige goudkleurige bruine afwerking. Met de merkproductcode JP00059 ben je verzekerd van een authentiek en kwalitatief sieraad.

De Jewelry Postcard Poppy is ontworpen voor dames die graag de laatste modetrends volgen. De trendy stijl van deze ring maakt het een echte eyecatcher die je outfit helemaal compleet maakt. Of je nu naar een feestje gaat of gewoon je dagelijkse look wilt opvrolijken, deze ring voegt een vleugje glamour toe aan elke gelegenheid.

Met A Beautiful Story als merk weet je dat je een bijzonder sieraad in handen hebt. Dit merk staat bekend om zijn unieke ontwerpen en vakmanschap. De Jewelry Postcard Poppy is geen uitzondering. Met zijn prachtige goudkleurige bruine afwerking is deze ring een echt statement piece dat je persoonlijkheid en stijl perfect weerspiegelt.

Wacht niet langer en voeg de Jewelry Postcard Poppy toe aan je sieradencollectie. Deze trendy ring is een must-have voor elke modebewuste vrouw. Bestel nu en laat je betoveren door de schoonheid en kwaliteit van dit prachtige sieraad.

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies