Karlsson

Wall Clock Mirror Numbers Glass Clay Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. € 49,95) en retourneren
Nu kopen, achteraf betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 2.3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Glas
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Clay Brown

Ben je op zoek naar een stijlvolle wandklok die zowel functioneel als decoratief is? Dan is de Wall Clock Mirror Numbers Glass van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn moderne ontwerp en unieke kenmerken zal deze klok zeker de aandacht trekken in elke ruimte.

Deze wandklok heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 2.3 cm en een hoogte van 40 cm, waardoor hij perfect past bij verschillende interieurstijlen. Het gebruik van hoogwaardig glas als materiaal geeft de klok een elegante uitstraling en zorgt ervoor dat hij lang meegaat.

De Wall Clock Mirror Numbers Glass is speciaal ontworpen voor volwassenen die op zoek zijn naar een klok die zowel praktisch als trendy is. Met zijn opvallende kleur, Clay Brown, past deze klok perfect bij elke inrichting en voegt hij een vleugje stijl toe aan je interieur.

Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt opfleuren, deze wandklok zal zeker een eyecatcher zijn. Met zijn spiegelende cijfers en strakke vormgeving is het niet alleen een handig hulpmiddel om de tijd bij te houden, maar ook een prachtig decoratief element dat je ruimte een moderne uitstraling geeft.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Wall Clock Mirror Numbers Glass van Karlsson. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design!

✔️ Besteld op werkdagen vóór 23.00 uur, morgen in huis.
✔️ Besteld op zaterdag vóór 18.00 uur, dezelfde dag verzonden.
✔️ Besteld op zondag, de volgende dag verzonden.

Binnen Nederland profiteer je van gratis verzending (v.a. €49,95) en retourneren .

Retourneren kan altijd binnen 30 dagen mits het artikel ongebruikt en in goede staat terug wordt gezonden.

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies