Karlsson

Filters

36 van 426 producten

36 van 426 producten

Pagina

Karlsson is een wereldberoemd Nederlands klokkenmerk. Het merk Karlsson staat synoniem voor hoge kwaliteit, verbluffende graphics, esthetische vormen en innovatief design. Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen nationale en internationale ontwerpers en hun eigen creatieve team. De Karlsson-collectie wordt tweemaal per jaar bijgewerkt en kan worden onderverdeeld in verschillende subcategorieën.


Originelen

Sinds de geboorte van het merk in 1980 staat Karlsson bekend om de traditionele stationsklok. Deze originele klokken zijn basic qua design en kleur, functioneel en tijdloos. De uren worden aangegeven met de herkenbare Karlsson-nummers of effen strepen.

Voor altijd tijdloos!


Van het allerbeste niveau

Karlsson's klokken van wereldklasse zijn ontworpen met ultieme klasse en stijl. Wereldklokken, Flip-klokken, digitale klokken; elk individueel model is geavanceerd. Het ontwerp is modern en maakt elk interieur af.

Een klasse apart!


Wonen

Klokken die spreken met de materialen waarvan ze zijn gemaakt; keramiek, hout, kristal, glas of aluminium. Elke klok is een icoon. Door het gebruik van lichte en driedimensionale vormen, zorgen deze natuurlijke en robuuste klokken voor de juiste sfeer in jouw woonomgeving.

Beleef de tijd!


Identiteit

Je favoriete klok zegt veel over wie je bent en wat je leuk vindt. Sterke grafische ontwerpen, doe-het-zelf-elementen en eigenzinnige details maken elke klok uniek. Een klok die jouw identiteit aan elke kamer toevoegt.

Doe het gewoon op tijd!


Koop Karlsson online

Heb je een gaaf item van Karlsson gezien en kan je niet wachten om deze een mooi plekje in jouw interieur te geven? Bestel deze dan eenvoudig online in onze webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag. Bestel je jouw Karlsson klok voor 23:00 op een werkdag? Dan zorgen wij dat de klok de volgende dag nog bij jou voor de deur staat.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies