LOTT gioielli

Filters

36 van 127 producten

36 van 127 producten

Pagina

LOTT. Gioielli is een toonaangevend merk in handgemaakte en exclusieve sieraden. Opgericht in 2010 door Dominique en Charlotte, die het merk onderscheiden door kwaliteit, innovatie, creativiteit en vooral schoonheid.

Elk sieraad is ontworpen en handgemaakt met de aandacht en zorg voor jou om stijlvol te dragen. Geïnspireerd door de verscheidenheid en rijkdom in de kleuren van de natuur en gemaakt met alleen maar natuurlijke materialen. Elk ontwerp streeft ernaar om de schoonheid van onze planeet te weerspiegelen, om continu innovatieve stukken te creëren, LOTT. Gioielli streeft er altijd naar om de trends van morgen op een creatieve en originele manier te presenteren, zonder te verliezen.

Zicht om de kwaliteit en schoonheid van hun producten te behouden om zelfs de meest exclusieve stukken specialer te maken. Ontdek hun brede assortiment delicate ringen, subtiele armbanden, iconische oorbellen en kettingen. Bij The Little Green Bag vind je de geweldige oorbellen van LOTT Gioielli. Ontdek de hele collectie voor dames.


Visie en missie van LOTT Gioielli

LOTT. Gioielli viert vrouwelijkheid door een iconische vrouw te eren die ons allemaal beïnvloedt. LOTT. Gioielli streeft er altijd naar om de trends van morgen op een creatieve en originele manier te presenteren, waarbij we de kwaliteit en schoonheid van onze producten nooit uit het oog verliezen om zelfs de meest exclusieve stukken specialer te maken. Elk ontwerp streeft ernaar om de schoonheid van onze planeet te weerspiegelen, om voortdurend innovatieve stukken te creëren.

LOTT. Gioielli heeft een aantal merkwaarden: originaliteit, hoge kwaliteit, schoonheid, service, met de hand gemaakt. Al deze waarden zijn terug te vinden in hun geweldige sieraden.


De sieraden van LOTT. Gioielli

Tijdloos qua design, compromisloos qua kwaliteit. Dat is hoe LOTT. Gioielli altijd haar ontwerpen onderscheidt. Alle sieraden van LOTT. Gioielli worden met de hand gemaakt met aandacht en zorg, met een constante focus op materialen, kwaliteit en vooral stijl.

De collectie is uitgebreid en elk stuk streeft naar exclusiviteit en originaliteit. Elk item is gemaakt van hoogwaardig 18kt goud vermeil op 925 sterling zilver. Allemaal verkrijgbaar in geel-, rosé- en witgoud met een glanzende of matte afwerking.

Het merk kenmerkt zich door creativiteit maar herkenbare ontwerpen: tijdloos en luxueus, met de hand op maat gemaakt en van hoge kwaliteit.

LOTT. Gioielli zet zich in voor de ethische inkoop van hun materialen. In hun particuliere fabriek zorgen ze ervoor dat hun gedragscode gedurende het hele productieproces wordt gerespecteerd.


Exclusieve collectie

Val op met de opvallende stukken uit de exclusieve collectie. Op maat gemaakt met de hand in hun eigen studio in Nederland met gebruik van alleen de meest buitengewone en hoogste kwaliteit materialen. Geïnspireerd door de kleuren van de natuur en gemaakt met natuurlijke materialen.

LOTT. Gioielli werkt alleen met de beste producten. Net als gecertificeerd pijlstaartrog- en slangenleer, heldere agaatstenen en echte Swarovski-stukken, veranderen de kleuren van deze iconische collectie elk seizoen volgens de laatste mode trends.


Klassieke collectie

Een tijdloze selectie van luxe armbanden, ringen en iconische oorbellen voor elk seizoen en elke gelegenheid. Unieke stukken om te combineren met de verschillende collecties van LOTT. Gioielli. Draag ze apart of combineer ze moeiteloos met de initialen van de individuele collectie voor een persoonlijke look.

Alle klassieke stukken zijn gemaakt van massief 925 sterling zilver en afgewerkt met een glanzende of matte laag van 18kt goud. Allemaal verkrijgbaar in geel, rosé en witgoud.


Koop de LOTT Gioielli-sieraden online

Heb je een geweldig sieraad van LOTT Gioielli gezien? Wacht dan niet langer en bestel jouw favoriete sieraad online in onze webshop. We gaan zo snel mogelijk met je bestelling aan de slag, zodat je je nieuwe sieraad heel snel kunt dragen!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies