Final Sale: Laatste week tot 70% korting!
Verder shoppen AFREKENEN shoppingbag

Bold Banana

Bold Banana

Bold Banana

Bold Banana zijn trendy en handige rugzakken voor dames en heren die altijd bij je stijl passen. Door de verwisselbare front straps staat Bold Banana voor een positieve vibe en geeft het kleur aan je outfit. 

Nederlands merk

Bold Banana is een nieuw merk uit de Nederlandse stad Eindhoven. Jonge, creatieve mensen zijn bij elkaar gekomen om de ontwikkeling van het merk een gezicht te geven. 

Een tas voor iedereen

Bold Banana wil er voor iedereen zijn. Hun motto is ook zelf verzekerd zijn en altijd op een positieve manier blijven kijken in het leven. Dit zie je ook terug in de ontwerpen. Het zijn eenvoudige ontwerpen, maar wel heel herkenbaar met een eigen karakter. Mede door de verwisselbare straps, kan je de rugtas geheel naar eigen smaak en stijl toepassen. 

Dagelijks gebruik

Of je nu op zoek bent naar een schooltas, laptoptas of een handige rugtas voor de dagelijkse dingen, met Bold Banana zit je goed. Het is een stevige tas voor dagelijks gebruik en heeft ruimte voor boeken en documenten van A4-formaat. Verder is het makkelijk in gebruik met een unieke magneetsluiting.