Filters

36 van 62 producten

36 van 62 producten

Pagina

CabinZero is een merk dat niet kan ontbreken als jij een echte reiziger bent! Het merk staat bekend om de hoge kwaliteit aan reistassen met uitstekend draagcomfort. De naam CabinZero is dan ook zorgvuldig gekozen: cabine formaat en nul gedoe. Dat is precies waar dit merk voor staat. Welke reis jij ook gaat maken, de tassen van CabinZero komen altijd goed van pas!

CabinZero is één van de meest bekende rugzakkenmerken onder de reizigers onder ons. Logisch dat reizigers deze rugzakken graag kopen, want het merk staat bekend om reistassen van hoge kwaliteit, uitstekend draagcomfort en praktische eigenschappen. De naam CabinZero is dan ook zorgvuldig gekozen: Cabineformaat en nul gedoe. Daarbij maakt het niet uit of je tas gebruikt voor plezierreizen of voor zakenreizen.


Over CabinZero

CabinZero ontstond in 1993, toen Neil Varden afreisde naar India, op zoek naar het avontuur. Bepakt en bezakt ging hij op pad, maar ondervond al snel de ongemakken van zijn veel te grote backpack. Naast het enorme formaat, was hij ook onhandig, zwaar en ging snel kapot. Zo zouden er nog veel volgen. Veel mensen leven tijdens het reizen uit hun rugzak. Daarom moet je erop kunnen vertrouwen dat de kwaliteit zeer hoog is en dat deze je niet belemmert. Neil besloot daarom dat het tijd was voor verandering en dat er nieuwe, praktischere, compacte en comfortabelere rugzakken moesten komen. Inmiddels zijn er jaren verstreken en zijn de reistassen steeds verder doorontwikkeld, waarbij elk model door Neil zelf getest is om de kwaliteit te waarborgen en om te checken of het aan alle voorwaarden voldoet.


IATA-norm

Elke reis is een nieuw avontuur. CabinZero zorgt ervoor dat je zorgeloos op reis kunt. Daarom zijn er rugzakken ontwikkeld die voldoen aan de norm van IATA, de brancheorganisatie voor luchtvaart. Alle maatschappijen die bij IATA zijn aangesloten, zullen de rugzak als handbagage accepteren zolang deze binnen de afmeting valt van 55 cm x 20 cm x 35 cm (L x B x H).

De Classic rugzak van CabinZero met een inhoud van 44 liter is geschikt voor langere trips en voldoet aan de IATA-norm. Reis je liever met een kleiner formaat, dan is de Classic ook verkrijgbaar in een 36 liter en 28 liter variant. Dit formaat past ook in de cabines van vliegtuigmaatschappijen die strengere normen hanteren voor handbagage. Het voordeel is dat je nu niet meer bij elke maatschappij de verschillende regels hoeft uit te pluizen en gewoon met je rugzak op pad kunt.
 

De voordelen van CabinZero rugzakken

Een rugtas van CabinZero biedt veel voordelen. Om te beginnen is er de zeer hoge kwaliteit. De tassen zijn stevig, licht in gewicht en hebben een optimaal draagcomfort. Ze zijn hierdoor ideaal voor tripjes. Doordat ze zijn uitgevoerd in verschillende kleuren, modellen en prints vind je in onze collectie altijd een geschikte tas. De tassen ondergaan diverse kwaliteitscontroles, waarbij ook wordt gelet op (het voorkomen van) verkleuring. Daardoor blijft je tas langer mooi. De tassen worden overigens ook getest op sterkte van de stof en waterbestendigheid. CabinZero produceert uniseks modellen, waardoor ze perfect zijn voor zowel mannen als vrouwen.

Je kunt er zelf voor kiezen hoe je de rugzak draagt. Hoewel het misschien voor de hand ligt om een rugzak op je rug te dragen, is het ook mogelijk om deze in de hand te dragen. Dankzij de handvatten is dit net zo makkelijk. Wellicht kies je hiervoor omdat je bang bent dat je tas opengemaakt wordt door kwaadwillende mensen. Hier hoef je je echter geen zorgen om te maken; de ritsen kunnen op slot! Hierdoor kan je nog onbezorgder reizen.

De CabinZero tassen zijn voorzien van adresetiketten. Wanneer je de tas onverhoopt verliest, zorgt dit label ervoor dat jouw rugzak eenvoudig getraceerd kan worden. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het traceersysteem van vliegtuigmaatschappijen. Om dit mogelijk te maken, dien je vooraf de tas te registreren via Okoban.com.

De rugzakken zijn praktisch dankzij de verschillende compartimenten. Met behulp van deze vakken, kun je jouw tas zo efficiënt mogelijk indelen. Hierdoor vind je alles gemakkelijk terug en kan je jouw bagage slim indelen. Zo kan je meer meenemen. De rugzakken van CabinZero worden hierdoor ook wel smart backpacks genoemd.

Het formaat van de tas kun je met behulp van compressieriemen eenvoudig aanpassen en zo naar voorkeur groter of kleiner maken. Hierdoor blijven je kledingstukken, toiletartikelen en andere travel essentials netjes op hun plek.

Het reizen wordt bovendien veel efficiënter. Zo hoef je de tas niet meer apart in te checken op het vliegveld. Dat bespaart tijd en geld! En maak je gebruik van een hotel en moet je 's ochtends vroeg al uitchecken, terwijl je vlucht pas later op de dag is? Dan hoef je je geen zorgen te maken over waar je je koffer tot die tijd stalt. Je kunt met CabinZero je bagage namelijk gewoon op je rug meedragen, op een comfortabele wijze.

Heb je binnenkort bijvoorbeeld een stedentrip gepland? Dan weet je nu welke rugzak je moet kiezen!

Op de tassen van CabinZero zit tien jaar fabrieksgarantie.
 

Een rugzak met een goed gevoel

Bij CabinZero heerst een groot gevoel van maatschappelijke verantwoordelijkheid en sociale betrokkenheid voor zowel mens als milieu. Daarbij speelt ook de zorg voor het personeel een belangrijke rol en doen zij er alles aan om medewerkers gelukkig en tevreden te maken. Sweat shops zul je hier dan ook niet tegenkomen. CabinZero is aangesloten bij erkende internationale programma's, die sociale verantwoordelijkheid afdwingen. Er worden dan ook regelmatig vloerinspecties gehouden, waarbij het contact met de medewerkers een belangrijke rol speelt.

Als we kijken naar de duurzaamheid van dit casual reistassenmerk, leven zij diverse varianten van regelgeving na voor een beter milieu. Een voorbeeld hiervan zijn de hoge normen van het Europese REACH. Het merk gaat zelfs nog een stapje verder, door zelf nog meer kwaliteitseisen te stellen aan een product. Zo worden niet alleen de tests binnen Europa succesvol doorstaan, maar ook daarbuiten.

Doordat de tassen van CabinZero van hoge kwaliteit zijn, hoef je minder vaak een nieuwe te kopen. Ook dit is minder belastend voor het milieu.

Tot slot verbindt CabinZero zich met liefdadigheidsorganisaties in ontwikkelingslanden. Denk hierbij aan het bieden van educatieve programma's. Omdat reizen centraal staat bij CabinZero, wordt ook het duurzame reizen en toerisme gestimuleerd.
 

Koop CabinZero rugzakken online

De CabinZero rugzakken bieden veel voordelen voor iedereen die light packed op reis gaat! Heb jij binnenkort een trip gepland staan en zoek je een geschikte rugzak? Bestel jouw CabinZero backpack dan snel online bij The Little Green Bag. Wij zijn officieel dealer van dit merk, waardoor je ervan verzekerd bent dat deze rugzak een origineel exemplaar is. Wij gaan bovendien direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je deze snel in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies