We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.

Bulaggi heeft bij The Little Green Bag een prachtig aanbod in clutches en tablet sleeves. Bulaggi komt elk seizoen met de meest vernieuwende collecties van een perfecte combinatie tussen modieuze kleuren en materialen.

Bulaggi bestaat al meer dan 40 jaar en heeft sindsdien een leidende rol in trendy, modieuze damestassen en accessoires. Met het uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils te vinden in de collectie van Bulaggi. Bij Bulaggi is de visie dat een tas niet zomaar een praktisch product is, maar ook een emotioneel product waarbij persoonlijke smaak, trends en gemak gecombineerd worden in een accessoire waar je mee gezien wilt worden. In het assortiment van The Little Green Bag zitten prachtige clutches en tablet sleeves.

Het modeteam van Bulaggi weet altijd weer perfect de spijker op zijn kop te slaan wat betreft het integreren van de laatste en leukste trends in de nieuwe collecties. Elk seizoen komt Bulaggi met de meest vernieuwende items waarbij kleur en materiaalgebruik optimaal benut worden. Met de zomercollectie steel je altijd de show op het strand, en met de wintercollectie zie je er altijd goed uit bij een avondje uit. Behalve de zomer- en wintercollectie is er bij Bulaggi ook sprake van prachtige tussencollecties, genaamd de Flash collectie.

De collecties van Bulaggi zijn op te delen in drie verschillende maar toch elkaar aanvullende subcollecties. De Reality collectie maakt gebruik van geometrische vormen en prints uit de Aziatische sfeer. De collectie is kenmerkend door het strakke design zonder al te veel decoratie. In deze collecties worden vooral de kleuren zwart en wit gebruikt met enkele kleuraccenten. De tweede subcollectie is de Energy collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de jaren 60 met daarin futuristische accenten verwerkt. Kleuren in zachte tinten, zoals pastelgeel, pastelblauw en pastelgroen gaan hand in hand met metallic finish. De boventoon in deze collectie wordt gevoerd door kleur, kleur en nog meer kleur! De derde collectie van Earth is gebaseerd op de verre reizen die worden gemaakt door het fashion forward modeteam van Bulaggi. De kleuren zijn geïnspireerd uit de natuur over de hele wereld. Aardetinten voeren in deze collectie de boventoon.

Bulaggi staat bekend om haar uitgebreide assortiment, doordachte collecties en een perfecte combinatie van modieuze kleuren en materialen. De uiterst zorgvuldige afwerking van accessoires geven de Bulaggi tas charisma mee en toch een jong karakter. Elke Bulaggi tas wordt afgewerkt met de exclusieve Bulaggi voering; de 'finishing touch' van een kwaliteitsproduct.


Clutches van Bulaggi

Gebruik de clutches als je een avondje weggaat of overdag als je ergens gaat lunchen. De clutches hebben een fijn formaat en zijn zowel casual als chique. Kies bijvoorbeeld voor de Oval Box Knot voor een elegant ontwerp of kies de Sabella Party Envelope om er charmant uit te zien! De clutches halen de vrouwelijkheid naar boven! 
 

Bestel Bulaggi online

Heb je een prachtige Bulaggi clutch of laptop sleeve gevonden? Bestel deze dan eenvoudig, veilig en snel online bij The Little Green Bag. Wij gaan gelijk aan de slag met jouw bestelling, zodat je er snel plezier van zult hebben. Heb je het item voor 23:00 uur besteld, dan heb je hem morgen al in huis! 

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies