Ray Ban

Filters

36 van 84 producten

36 van 84 producten

Pagina

Ray-Ban® is voor hoogvliegers. De legende dateert van meer dan 80 jaar geleden als een technologisch antwoord op een uitdaging waarmee piloten van de Amerikaanse luchtmacht werden geconfronteerd. De oplossing werd gevonden in 1937, toen de eerste zonnebril werd gelanceerd die piloten kon beschermen tegen verblinding op grote hoogte. Deze zonnebril werd later omgedoopt tot de Ray-Ban® Aviator, misschien wel de beroemdste zonnebril ooit gemaakt. Sindsdien loopt Ray-Ban voorop op het gebied van stijl, technologie en cultuur, zonder zijn pioniersgeest en openheid voor innvoatie te vergeten.

Gedurende zijn zeven-en-een-half decennium heeft Ray-Ban een belangrijke rol gespeeld bij het verleggen van grenzen in muziek en kunst, het smeden van de opkomst van de cultuur van beroemdheden en het creëren van de kracht van de rock en filmsterren om mode te beïnvloeden. Van James Dean tot Audrey Hepburn tot Michael Jackson, Ray-Ban is onmisbaar gebleken voor culturele iconen die niet gezien willen worden - maar zeker opgemerkt willen worden. Ray-Ban heeft een onuitwisbare stempel gedrukt op de cultuurgeschiedenis.

Ray Ban is een zonnebrillenmerk dat al sinds eind jaren dertig verkrijgbaar is. Ray Ban is oorspronkelijk opgericht door het bedrijf Baush & Lomb. Ray Ban staat bekend om de verkoop van zonnebrillen van het type Aviator, die enorm populair zijn geworden en waar al jaren veel vraag naar is. Ray Ban heeft zeker een lange en kleurrijke geschiedenis. In latere jaren werden Ray Ban-zonnebrillen aanzienlijk populair toen Hollywood-persoonlijkheden het de zonnebrillen begonnen te dragen.


Beroemde Ray Ban zonnebrillen

Ten eerste heb je de vlieger. Je kent de vorm, maar ken je het verhaal? In 1937 werd de vlieger geboren met een doel: ons, jachtpiloten, beschermen tegen de scherpe zonnestralen. Tijdloos ontwerp ontmoet de moedige grenzeloze geest. Met de vlieger wekken de helden uit het verleden en de hoogvliegers van nu de verwachtingen hoger en verder dan ooit.

Dan heb je het ronde model. Kijkend voorbij de conventie, is de ronde degene met een droom. Gedragen door de tegenculturele denkers uit het verleden, werd de ronde een symbool van vrijheid en de stijl van degenen die het waagden te ontwrichten. Nieuwsgierig, creatief en moedig sinds 1989, de ronde doorbreekt de mal en verlaat de conventies. Onveranderd sinds de oprichting, heeft het tijdloze model vandaag dezelfde non-conformistische geest voor degenen die het onmogelijke opnieuw definiëren.

Het wayfarer-model is geboren om rond te dwalen en heeft nooit stilgestaan. In de vroege jaren '50, toen vormbare kunststoffen op de markt kwamen, verschoof de reiziger de zonnebril van functie naar stijl en de rest is geschiedenis. Tegenwoordig blijft de reiziger het onontgonnen uitdagen met tijdloze branie. De rockrevolutie van de jaren 60, de kunstscene van de jaren 80, de voorhoede van de hiphopcultuur ... Waar stijl is, is de reiziger. Eindeloos verleggende horizon, voor de reiziger is elk avontuur een nieuw perspectief.


Koop Ray Ban online

Heb je een mooie zonnebril van Ray Ban op het oog? Bestel deze dan eenvoudig en snel online in onze webshop. Wij gaan direct aan de slag met jouw bestelling, zodat jij jouw nieuwe zonnebril zo snel mogelijk kunt dragen.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies