Vagabond Shoemakers

Filters

10 producten

10 producten

Vagabond Shoemakers is een Zweeds modeschoenenmerk dat sinds de jaren '90 bekend staat om vakmanschap, stijl en duurzaamheid. Bij Vagabond Shoemakers draait het om meer dan alleen schoenen; het gaat om een levensstijl gebaseerd op bewuste consumptie en tijdloze mode.

Scandinavische schoenen

In 1973 begon de reis van Vagabond Shoemakers in Zweden. Het merk heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijd erkend merk, geworteld in Scandinavisch design en gedreven door kwaliteit. De oprichters vergaarden in de jaren '80 kennis over schoenen maken en ambachtelijk vakmanschap, waardoor ze konden uitbreiden naar damesschoenen en later naar een uniseks lijn.

Vakmanschap en Duurzaamheid

Bij Vagabond Shoemakers staat vakmanschap voorop. Elke schoen en elke accessoire wordt met zorg ontworpen en geproduceerd in de eigen ontwerpstudio in Varberg, Zweden. Het merk is toegewijd aan duurzaamheid, het verminderen van de ecologische voetafdruk en het creëren van een positieve impact op de wereld om ons heen.

The Four C's

De filosofie van Vagabond Shoemakers draait om vakmanschap, bewuste keuzes, zorg en verandering. Het begint met vakmanschap (The Craft) - het maken van schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook lang meegaan. Het merk biedt bewuste keuzes (The Choice) aan de klanten, moedigt zorg (The Care) voor de producten aan en streeft naar verandering (The Change) binnen de industrie en de houding van consumenten.

Partnerships en Samenwerkingen

Samenwerkingen zijn belangrijk voor Vagabond Shoemakers. Het merk gelooft in het opbouwen van sterke relaties met leveranciers, van leerlooierijen tot fabrieken, om samen te werken aan een duurzamere toekomst. Deze samenwerkingen omvatten ook educatieve en liefdadigheidsinitiatieven.

Duurzame schoenen

Met de oprichting van de Vagabond Shoemakers Foundation heeft het merk een belangrijke stap gezet naar een duurzamere toekomst. Door de winst van het bedrijf te gebruiken voor onderzoek, onderwijs en liefdadigheid, streeft Vagabond Shoemakers ernaar een positieve impact te hebben, niet alleen op de mode-industrie, maar op de wereld als geheel.

Koop Vagabond Shoemakers online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van Vagabond Shoemakers gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies