MarMar Copenhagen

Filters

36 van 166 producten

vanaf Vanaf 18,36 Normale prijs 22,95
Vanaf 22,80 Normale prijs 28,50
Vanaf 28,40 Normale prijs 35,50
vanaf Vanaf 27,96 Normale prijs 39,95

36 van 166 producten

Pagina

MarMar Copenhagen is een Deens modemerk voor jongens en meisjes van 0 tot 16 jaar dat in 2008 is opgericht en ontworpen door Marlene Holmboe. De collectie van MarMar Copenhagen bestaat uit verfijnde, klassieke en luxe items die met liefde zijn gemaakt met als doel om lang mee te gaan, dit geldt voor zowel het ontwerp als de kwaliteit. MarMar Copenhagen produceert ieder jaar twee hoofdcollecties, een lente- en zomercollectie en een herfst- en wintercollectie. Daarnaast komt het merk vier kleinere collecties door het jaar heen en de NOOS-collectie, waarin de perfecte basics altijd op voorraad zijn. MarMar Copenhagen vult deze collectie alleen bij indien nodig, om overproductie te kunnen beperken. MarMar Copenhagen streeft ernaar om het merk te zijn voor de beste basics in klassieke kleuren en van geweldige kwaliteit. Elke collectie van MarMar Copenhagen is ontworpen met de complete kindergarderobe in gedachten.
 

Verantwoorde kinderkleding

Alle items worden op een gecertificeerde en biologische wijze geproduceerd, zonder dat er schadelijke stoffen of behandelingen aan te pas komen. MarMar Copenhagen produceert voornamelijk in Europa, waarbij 70% van de huidige productie OEKO-TEX gecertificeerd is. Als een product het STANDARD 100 by OEKO-TEX-label draagt, kunnen klanten er zeker van zijn dat elk onderdeel, tot aan elke draad, knoop of andere afwerking, is getest op schadelijke stoffen. In veel gevallen gaan de grenswaarden voor de STANDARD 100 van OEKO-TEX verder dan de nationale en internationale vereisten. De criteria worden jaarlijks geactualiseerd, in overeenstemming met nieuwe wetenschappelijke kennis of wettelijke vereisten. MarMar Copenhagen heeft bij het produceren van nieuwe items altijd het grote plaatje in beeld, met het oog op moeder natuur en de kinderen die nog lange tijd op de aarde rond zullen lopen.
 

Flexibel en zacht modal

Al sinds de oprichting van MarMar Copenhagen in 2008 vormt de stof modal de basis van elke collectie die door MarMar Copenhagen is gemaakt. De modal-producten uit de MarMar Copenhagen collecties zijn gemaakt van materiaal dat bestaat uit een mix van modal en katoen, waarbij sommige items elastaan bevatten om meer draagcomfort en bewegingsvrijheid te realiseren. Ideaal voor kinderen dus! Het bijzondere aan deze blend is dat het de absorptie reguleert en vocht afgeeft, wat betekent dat de stof ademend is en zich aanpast aan de natuurlijke temperaturen van het lichaam.

De vezels in het materiaal behouden een langdurige kleur en glans, zelfs na vele, vele wasbeurten. Daarnaast zijn de vezels in modal erg flexibel, waardoor de stof natuurlijk zacht op de huid voelt. Door modal met andere vezels te mengen, wordt de zachtheid van de stof aanzienlijk verbeterd, en daarmee ook het algehele draagcomfort. Modal-vezels worden voornamelijk vervaardigd uit beukenhout dat afkomstig is uit duurzame bossen in Oostenrijk en aangrenzende landen in een gesloten systeem, een natuurlijke en hernieuwbare bron van grondstoffen.
 

Volledige kindergarderobe

De collecties van MarMar Copenhagen worden gemaakt met het idee dat alle items van generatie op generatie doorgegeven kunnen worden. Dit kan dankzij de lange houdbaarheid van de items en de uitstekende kwaliteit en het aangename design die voor ultiem draagcomfort zorgen! Bij het maken van iedere collectie denkt MarMar Copenhagen aan de volledige kledingkast van een baby of kind. De ontwerpen van MarMar Copenhagen worden gekenmerkt door de contrasten die de items uniek maken en ervoor zorgen dat deze op verschillende manieren gebruikt kunnen worden.
 

MarMar Copenhagen online bestellen

Als je op zoek bent naar verantwoordelijke en duurzame items voor baby’s en kinderen, is het het zeker waard om eens een kijkje te nemen binnen de veelzijdige collectie van MarMar Copenhagen! Heb jij de leukste baby- of kinderkleding van MarMar Copenhagen voor jouw kind gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt. De mooiste en fijnste baby- en kinderkleding van MarMar Copenhagen vind je bij The Little Green Bag!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies