Titan

Filters

22 producten

22 producten

TITAN maakt reizen makkelijker door de lichtgewicht koffers. Het is zonde om bagagekilo's te verliezen aan het gewicht van een koffer. Door het lage gewicht van de TITAN-koffers is het mogelijk nog veel meer bagage mee te nemen! Daarnaast zijn de koffers stijlvol uitgevoerd, verkrijgbaar in verschillende maten en voorzien van een TSA-slot.

Geluidloze wieltjes

De handige trekstang en de wieltjes onder de TITAN koffers zorgen ervoor dat je gemakkelijk manoeuvreert met de koffer en je soepeltjes kunt voortbewegen. De wieltjes zijn overigens dubbele wielen, waardoor extra stabiliteit wordt gecreëerd en de koffer prima zelfstandig kan blijven staan. Een ander voordeel van deze wielen is dat ze geen geluid maken. Wel zo prettig voor jou én je omgeving!

Veilige koffers

Ook om de veiligheid hoef je je bij de TITAN koffers geen zorgen te maken: de koffers zijn voorzien van een TSA combinatieslot. Deze sloten worden wereldwijd geaccepteerd op alle vliegvelden en houden jouw spullen veilig in je koffer, voor optimale bescherming van jouw eigendommen. De sloten van de TITAN koffers speciaal door TSA gemaakt voor dit merk, voor een optimale sluiting. Zowel de case van de koffer als de ritssluiting zijn waterafstotend. Ook dit beschermt de inhoud van je koffer.

Verschillende maten

De koffers zijn verkrijgbaar in de maten small (S), medium (M) en large (L). De kleinste koffers passen uitstekend in het handbagagevak in een vliegtuig. Doordat de koffers er ook in grotere maten zijn, kunnen de koffers ook prima gebruikt worden voor de langere reizen.

Koop TITAN online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete koffer van TITAN gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies