Trixie

Filters

36 van 565 producten

36 van 565 producten

Pagina

Voor de eerste keer thuiskomen met je kleintje is een onvergetelijke ervaring. Het uitgebreide aanbod van Trixie laat je toe de kinderkamer volledig in te kleden, zodat het een fijne thuishaven wordt, die tot de verbeelding spreekt!


Trixie is verantwoord

Bij Trixie houden ze van alle kleuren, maar groen heeft een speciale plek in hun hart. Zij geloven in het belang van verantwoorde keuzes om een gezonde toekomst voor onze kinderen te garanderen. Daarvoor steunen ze op de beste stof- en productiekwaliteit om er zeker van te zijn dat de producten het intensieve gebruik door je kleintjes kunnen doorstaan. Gezien ze een diepgaand respect voor onze planeet koesteren, zijn alle producten gemaakt van bio-katoen.


Collecties Trixie

Het brede productgamma van Trixie is beschikbaar in een heel aantal collecties, gaande van echte eyecatchers met felle kleuren en levendige prints, tot neutralere collecties met zachtere kleuren en subtielere prints. Bij The Little Green Bag is er keuze tussen baby accessoires, babykleding, dagrugzakken, etuis, luiertassen, plaids, regenjassen, reiskoffers, reistassen en accessoires omtrent te keuken! Kortom, Trixie heeft een groot aanbod voor jou!


Leuke kinderrugzakken van Trixie

Bij Trixie is de belangrijkste bron van inspiratie de eindeloze verbeelding van een kind. Hier wilden zij op inspelen en daarom hebben ze verschillende producten en prints ontworpen die een speelplaats creëren waar deze rijke verbeelding van kinderen kan bloeien! De rugzakken van Trixie zijn een hele belevenis voor de kleintjes. Met de verschillende printjes en kleuren spreekt het tot de verbeelding van ieder kind. De rugzakken zijn ideaal voor een reisje naar school of naar een speeltuin. Deze rugzak is speciaal gemaakt om gedragen te worden door de kleine zelf. De tassen zijn dus iets kleiner, maar er is genoeg plek om de spulletjes in op te bergen.


Accessoires Trixie

Daarnaast biedt Trixie nog veel meer accessoires aan. Naast alle basisbenodigdheden en decoratieve elementen kan je bij Trixie ook terecht voor kwaliteitsvolle bad- en bedproducten, alle benodigdheden voor een gezellige maaltijd en handige accessoires voor onderweg.


Bestel jouw kinderrugzak online

Heb je een leuke kinderrugzak van Trixie gezien? Bestel deze dan snel en eenvoudig bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je de kinderrugzak zo snel mogelijk in huis hebt. Zo kunnen de kleintjes snel schitteren op de speelplaats en het schoolplein!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies