Isabel Marant

Filters

7 producten

7 producten

Bij het denken aan Parijse mode komt één naam onmiddellijk naar voren: Isabel Marant. Sinds de oprichting van haar label in 1994 belichaamt Isabel Marant de essentie van de Parijse stijl, waarbij ze baanbrekende ontwerpen combineert met de nodige dosis flair. Haar collecties stralen zelfvertrouwen uit en een gevoel van welbehagen, en vangen daarmee perfect de essentie van moeiteloze elegantie.

Zonnebril dames

Centraal in Isabel Marants filosofie staat het creëren van items die resoneren met echte vrouwen. Ze past elk item zorgvuldig aan voordat het haar studio verlaat, zodat het naadloos past in het dagelijks leven van de moderne vrouw. Isabel Marant verklaarde ooit: "Ik ontwerp kleding voor vrouwen die stijl willen hebben en tegelijkertijd hun eigen persoonlijkheid willen behouden." Haar stukken zijn een fusie van echte authenticiteit en verborgen verfijning, gericht op vrouwen die zelfverzekerd zijn in hun individualiteit.

Wie is Isabel Marant?

Isabel Marants reis in de modewereld begon in 1989 met de lancering van Twen, haar eerste knitwear- en jerseymerk, op 22-jarige leeftijd. Haar onconventionele aanpak was vanaf het begin duidelijk, toen ze haar debuutshow in 1995 in de binnenplaats van een kraakpand hield, met vrienden als modellen. Deze rebelse geest blijft haar merk definiëren, zelfs toen ze uitbreidde om haar eerste boetiek te openen in een oud kunstenaarsatelier in de wijk Bastille.

Esthetisch

Ondanks haar succes en wereldwijde erkenning blijft Isabel Marant gegrond in haar liefde voor kleding en materialen die leven en bewegen. Ze ontwikkelde haar vaardigheden bij Studio Berçot, waar ze haar kenmerkende esthetiek ontwikkelde: moeiteloos chic met een vleugje edge. Elke collectie weerspiegelt haar toewijding aan traditioneel vakmanschap, terwijl ze handgemaakte creaties promoot en streeft naar het behoud van traditionele vaardigheden - een aanpak die ze beschouwt als "de ecologie van kleding".

Isabel Marant zonnebril

In samenwerking met Safilo heeft Isabel Marant haar ontwerpfilosofie uitgebreid naar brillen, met een collectie die de moeiteloze en verfijnde Parijse esthetiek van het merk belichaamt. Van klassieke monturen met onverwachte accenten tot speelse kleurencombinaties en gedurfde patronen, legt de brillencollectie de essentie van Isabel Marants stijl vast. In de ontwerpen weerspiegelen zich diverse druppelvormige monturen en oversized vierkante of ronde vormen, versierd met kenmerkende Silver Leaf-accenten - een knipoog naar Isabel Marants oog voor detail en toewijding aan tijdloze elegantie.

Chique

Of je nu door de straten van Parijs, New York of Hong Kong wandelt, de ontwerpen van Isabel Marant resoneren met vrouwen over de hele wereld, en bieden een mix van stijl en inhoud. Ontdek de aantrekkingskracht van de Parijse chic met Isabel Marant - een tijdloze viering van individualiteit, authenticiteit en moeiteloze verfijning.

Koop Isabel Marant online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete zonnebril van Isabel Marant gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies