End of Winter SALE End of Winter SALE
Filters

32 van 60 producten

32 van 60 producten

Pagina

De Casio Vintage-horloges zijn echte blikvangers dankzij hun retro design. Het zijn de verfijnde details en de tijdloze klassieke designs die CASIO Vintage-horloges tot echte culthorloges maken. Het is geen toeval dat CASIO Vintage-horloges al tientallen jaren tot de meest populaire accessoires behoren, omdat ze perfect gecombineerd kunnen worden met elke look. Benieuwd naar het gehele assortiment van Casio? Neem dan snel een kijkje!

In 1974 luidde het Japanse bedrijf CASIO een nieuw tijdperk in de horlogewereld in door één van de eerste digitale polshorloges ter wereld te ontwikkelen. CASIO blijft horloges maken die weten te imponeren door hun functionaliteit en ontwerp. Horloges die niet alleen anticiperen op trends, maar zelf ook trendsetters zijn. De CASIO Vintage-collectie haalt de stijlvolle en karakteristieke horlogeontwerpen uit de jaren 70 en 80 naar het heden. Het originele CASIO Vintage-ontwerp wordt nieuw leven ingeblazen met vier collecties: ICONIC, MINI, ROUND en EDGY.

Klassiek, klein, rond of hoekig: CASIO Vintage brengt het design van zijn karakteristieke horloges uit de jaren 70, 80 en 90 naar het heden en laat je kiezen uit een grote verscheidenheid aan inspirerende stijlen. Maak samen met Casio een reis door de tijd en ontdek alle Vintage-klassiekers uit de huidige collecties ICONIC, MINI, ROUND en EDGY.


Perfecte combinaties met CASIO Vintage-horloges

Wie zijn eigen stijl heeft gevonden, heeft meestal een duidelijk beeld van welk accessoire het juiste is. Dankzij de fantastische variatie aan designkenmerken van de horlogecollecties van CASIO kunnen modebewuste mensen vrijwel doorlopend nieuwe accenten toevoegen aan hun look. CASIO Vintage-horloges zijn en blijven dan ook in elk opzicht iets bijzonders.

ROUND, ICONIC, MINI of juist EDGY? Als je nog een beetje zoekende bent, met je stijl experimenteert en nog niet zeker weet welk CASIO Vintage-model het beste bij jou past, stel jezelf dan de volgende vragen: Welke kenmerken zou jouw Vintage-horloge moeten hebben? Wil je dat het je persoonlijkheid benadrukt, moet het precies passen bij je favoriete outfit of ga je het alleen bij bepaalde gelegenheden dragen? Dan is het nog de vraag welke functies je belangrijk vindt en, niet in de laatste plaats, wat je budget is. We wensen je hoe dan ook veel plezier bij het uitzoeken van je nieuwe favoriete model.


Een Vintage-look voor elke gelegenheid

Of je nu 's ochtends even naar de bakker moet, overdag naar kantoor gaat of 's avonds gaat stappen met vrienden.... Het uitzoeken van de juiste outfit kan toch veel tijd in beslag nemen. Maar wat als je dan je looks kunt bepalen aan de hand van een van deze coole horloges? Met een echt modieus Vintage-horloge aan je pols, kun je de rest van je outfit er moeiteloos bij kiezen. Neem een kijkje bij de CASIO Vintage-collecties en laat je inspireren. CASIO Vintage-horloges geven elke outfit een speciale touch, of je nu op zoek bent naar een eenvoudige zakelijke stijl, een relaxte casual look of een over-the-top party-outfit.

Vintage-horloges zetten de toon voor elk feest — als het op feestvieren aankomt, is een horloge uit de CASIO Vintage-collectie een must-have. Kies bijvoorbeeld een van de chique maar toch casual designs in metallic goud, zilver en zwart, of ga voor een van de modellen met siersteentjes en kristalvormig geslepen wijzerplaten, zoals de A159WGED-1EF uit de ICONIC-collectie. De CASIO Vintage-collecties vormen een ware schatkamer waarin je de meest coole horloges vindt voor elke gelegenheid!


CASIO Vintage-horloges — toonaangevende 'draagbare technologie'

Elke CASIO Vintage-horloge is een statement aan de pols. Alle ogen zijn op jou gericht. Stijl en innovatie aan je pols: betrouwbare moderne horlogetechnologie, digitaal of in een mix van digitaal en analoog, vormt hier een onweerstaanbare combinatie met de vernieuwde klassieke Vintage-ontwerpen - een beter voorbeeld van "draagbare technologie" is bijna niet denkbaar!


Vintage-horloges — modern, urban, uniseks

Heb je nog niet besloten voor welke stijl je gaat? Des te beter! Zo heb je alle vrijheid en houd je alle mogelijkheden open. Je kunt naar hartenlust experimenteren en je hoeft je zeker niet druk te maken over wat anderen vinden van jouw stijl — het gaat erom dat jij je er goed bij voelt! Laat je inspireren en geef je fantasie de ruimte! Bij het ontwerp van de Vintage-horloges baseert Casio zich altijd op de looks en vereisten van de oorspronkelijke modellen. Zo hebben ze een brede selectie nieuwe CASIO Vintage-modellen ontwikkeld, elk met een unieke en ongeëvenaarde uitstraling. Neem een kijkje en ontdek je nieuwe favoriete model.

Lijkt het ene je wat te mannelijk? Oogt het andere misschien wat vrouwelijk? Herenhorloge of dameshorloge? Bij CASIO Vintage werken ze niet met die labels, maar maken ze gebruik van andere filters: Je kunt horloges filteren op basis van het display, op digitaal of analoog, op de kleur van de wijzerplaat, op de grootte van het horloge en natuurlijk op collectie. Zo vind je altijd wat je zoekt. Vrijwel alle Vintage-horloges van CASIO zijn immers uniseks modellen — en uiteindelijk bepaalt iedereen voor zichzelf wat hij of zij elegant, mooi en trendy vindt.


Bestel jouw Casio horloge online

Heb je jouw favoriete Casio horloge gevonden en kan je niet wachten om deze te dragen? Bestel dit horloge dan gemakkelijk en snel bij ons de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je het horloge zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies