Filters

36 van 53 producten

36 van 53 producten

Pagina

Goosecraft is niet zomaar een merk van leren jassen. Het merk haalt inspiratie uit het verleden en combineert het met opkomende modetrends waar we enthousiast van worden. Goosecraft ontwerpt voor de mensen die dicht bij hun staan, de mensen die zij het beste kennen, degenen met een (verborgen) rebelse persoonlijkheid. Goosecraft is gevestigd in Amsterdam en werd opgericht 2006 met een geweldige groep mensen die een extreme passie voor leren jassen deelden.

De ruggengraat van Goosecraft blijft altijd leer. Maar naarmate de tijd verstreek, is het merk uitgegroeid tot een volwaardige kledingfabrikant die bewust zijn collecties creëert omdat zij geven om de wereld waarin wij leven. Het merk is er trots op hun retailers en eindgebruikers te verrassen met betoverende collecties, ongeëvenaarde prijzen en ongeëvenaarde kwaliteit. Goosecraft maakt bewust modieuze kledingcollecties voor de verborgen rebellen die er zijn. Door hun eigentijdse ontwerpen en het gebruik van buitengewone materialen zijn ze in staat de rebel in jou los te maken.

Bij Goosecraft zetten ze zich in om de kleding- en textielketen te verbeteren met kwaliteitsproducten die op een eerlijke en veilige manier worden geproduceerd met zo min mogelijk impact op het milieu.


Duurzame kleding

Bij Goosecraft vinden ze het belangrijk om bij te dragen aan structurele verbeteringen in de textiel- en leerketen. Het merk versterkt voortdurend hun due diligence en neemt maatregelen om te zorgen voor duurzamere productieprocessen en producten in de toekomst.

Goosecraft is in oktober 2017 toegetreden tot het Nederlandse Convenant Duurzame Kleding en Textiel. In een poging om transparantie en traceerbaarheid te creëren, werkt Goosecraft samen met haar leveranciers om de ontwikkelingen in de branche en opkomende trends op het gebied van duurzaamheid bij te houden, met de visie dat dit zal resulteren in een betere samenwerking en een veilig en soepel productieproces.

De producten van Goosecraft worden over de hele wereld ontwikkeld. Door de verscheidenheid aan leersoorten in hun collecties werken zij samen met fabrikanten uit Pakistan, India en China, maar ook met leerspecialisten in Turkije en Portugal. Kijk ook eens in je wash en care label, daarin staat precies in welk land jouw item gemaakt is! Bij Goosecraft werken ze eraan om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en tegelijkertijd een positieve invloed te hebben op de sociale omstandigheden in het leven van werknemers.


Bestel Goosecraft online

Heb je een mooi leren jasje gevonden van Goosecraft? Wacht dan niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat jij jouw leren jack zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies