Filters

32 producten

32 producten

Kid’s Concept werd in 2007 opgericht met een passie voor het creëren van producten met de bedoeling dat “kinderen kinderen moeten zijn”. Om kinderen de kans te geven om op een veilige en eenvoudige manier te kunnen spelen, om vreugde te verspreiden en om kinderen aan te moedigen om meer met speelgoed bezig te zijn. Kid’s Concept is een bekend merk onder ouders van peuters en vandaag de dag worden de producten in veel Europese landen verkocht, zowel online als in fysieke winkels. De unieke designs en de samenhangende series vormen het succes van het merk.

Gezellige kinderkamer

Met de concepten van Kid’s Concept is de kinderkamer eenvoudig en gezellig in te richten met een goed doordacht thema. Alle producten van Kid’s Concept zijn zelfontworpen, met de nadruk op functie en aantrekkelijkheid. Bij Kid’s Concept draait het bij de collecties om het creëren van een compleet assortiment producten voor de kinderkamer. Ze willen het gezin voorzien van een divers aanbod van producten die veilig, functioneel en gemakkelijk te combineren zijn met de spullen die al in huis zijn. Het doel is om producten te creëren waar zowel kinderen als ouders van zullen houden.

Kwalitatief en veilig speelgoed

Kwaliteit, veiligheid en verantwoordelijkheid zijn, naast milieuvriendelijkheid, de belangrijkste richtlijnen voor alle betrokkenen als het gaat om het speelgoed van Kid’s Concept. Ze stellen bij Kid’s Concept strenge eisen aan het speelgoed en ze stellen in hun werk de veiligheid van de kinderen altijd voorop. De interieurdetails en het speelgoed moeten stevig en veilig zijn om mee te spelen. Ze zijn gemaakt om generaties lang mee te kunnen gaan.

Koop Kid’s Concept online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete speelgoed van Kid’s Concept gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies