End of Winter SALE End of Winter SALE
Filters

36 van 414 producten

36 van 414 producten

Pagina

Kipling verlicht je stap en wakkert je nieuwsgierigheid aan om je eigen weg te gaan. Bezoek plaatsen waar je nog nooit bent geweest en leid zo een levendig en kleurrijk leven. Wees nieuwsgierig. Durf het leven te leiden dat we altijd al gewild hebben. Dát is hun missie. Je denkt misschien: ach, het zijn toch maar tassen. Ja, dat is misschien zo. Maar soms zijn het de eenvoudige dingen die het leven makkelijker maken.


The story behind

Met Kipling verken je de wereld met nieuwsgierigheid. Kipling wil jou in staat stellen om je eigen weg te gaan. Daarom steken zij al hun creativiteit en gedurfde ideeën in het ontwerpen van doordachte designs die informeel en cool zijn. Simpelweg, ze ontwerpen tassen die jou op weg zetten én je leven lichter maken. Live. Light.

Het succesverhaal van Kipling begon in 1987 in het hart van de modehoofdstad Antwerpen met de iconische gerimpelde nylontassen. Inmiddels zijn de bekende tassen en accessoires van Kipling wereldwijd verkrijgbaar in 436 winkels in 80 landen en kan je ze ook vinden in meer dan 7500 winkels; dus ook bij The Little Green Bag!


Krachtige focus

De focus van Kipling ligt op mannen én vrouwen. Ze leveren een unisex collectie die dus geschikt is voor iedereen. Kipling levert waar hun doelgroep behoefte aan heeft. Daarom noemen ze hun klanten ook wel hun loyale fans.

Het doel is om Millenials aan te trekken met een leeftijdscategorie van 24 tot 30 jaar. De doelgroep is altijd en overal in beweging en dus ook veel onderweg. Daarnaast zijn dit dé mensen die in dit tijdperk social connected zijn; uitjes met vrienden en in contact blijven over de hele wereld.
 

Koop Kipling tassen online

De Kipling tassen en rugzakken bieden veel voordelen voor iedereen die light packed op reis gaat! Heb jij binnenkort een trip gepland staan en zoek je een geschikte tas? Bestel jouw Kipling tas dan snel online bij The Little Green Bag. Wij zijn officieel dealer van dit merk, waardoor je ervan verzekerd bent dat deze rugzak een origineel exemplaar is. Wij gaan bovendien direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je deze snel in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies