Steve Madden

Filters

36 van 124 producten

36 van 124 producten

Pagina

Wat in 1990 begon als een bescheiden investering van $ 1.100, is uitgegroeid tot een van de meest iconische merken als het gaat om schoenen. Tegenwoordig is het merk Steve Madden uitgegroeid tot een lifestylebedrijf. Vanuit een fabriek in Queens, New York City, die Steve Madden en zijn ontwerpteam de unieke mogelijkheid biedt om producten te testen en snel op trends te reageren, heeft hij een revolutie teweeggebracht in de schoenenindustrie.

Door jarenlange ervaring te combineren met unieke en cratieve ontwerpen, geïnspireerd door rock and roll en zijn New Yorkse roots, is zijn visie om trendy vrouwen en mannen een uitlaatklep te bieden om hun individualiteit uit te drukken als innovatief, gedurfd en inspirerend.

Steve's aangeboren begrip van trends en ongeëvenaarde wilskracht hebben geresulteerd in miljoenen klanten over de hele wereld en zijn ontwerpen naar de voorhoede van de mode gedreven. Hij heeft het merk Steve Madden uitgebreid tot een levensstijl en bestemming voor schoenen, handtassen en accessoires, die in meer dan 80 landen over de hele wereld worden verkocht. Het gaat om authenticiteit. Het gaat om het omarmen van individualiteit. Het is Steve Madden.


Geschiedenis van Steve Madden

Een man die veel hoeden en schoenen draagt, Steve Madden is niet in één woord te omschrijven. Hij is een ondernemer, een bekroonde ontwerper, een zakentitan en een familieman. De gelijknamige schoenontwerper is ook het onderwerp van de documentaire MADDMAN: The Steven Madden Story op Netflix. Een film die ingaat op de man die een bloeiend merk bouwde en het bijna verloop aan 'The Wolf of Wall Street', om vervolgens terug te kaatsen met een wereldwijd imperium. Hij heeft mislukkingen en natuurlijk successen doorstaan zonder zijn bescheiden begin of zijn belangrijkste consument te vergeten, wat resulteerde in miljoenen bewonderende fans over de hele wereld. Madden wordt beschouwd als de mode-schoeiselmagnaat van de 21 eeuw en heeft een aangeboren gevoel voor wat hot is, wat de toekomst biedt, wat spannend is, en belangrijker nog, hoe dit zich zal vertalen naar de klant. Geïnspireerd door rock and roll, gecombineerd met een vleugje sexappeal en urban edge, creëert Madden schoenen die innovatief, leuk, soms wild en altijd spot-on-chic zijn.

In 1990, met slecht $ 1.100 op de bank, volgde Madden snel zijn intuïtie om de volgende grote trend te creëren, te anticiperen op de behoeften van de conusment en vervolgens collecties te leveren die zowel hypermodern als zeer verkoopbaar waren. Zijn creatieve energie kanaliseren om een verscheidenheid aan silhouetten en levendige stijlen te produceren in zijn fabriek in Queens, al snel werd zijn droom werkelijkheid en werk het merk Steve Madden geboren.


Trendy schoenen collecties

De expertise van de productieve ontwerper op het gebied van trendvoorspelling heeft hem naar de top van zijn vakgebied gebracht. Vertrouwend op puur instinct, transformeerde hij een schoeiselrelikwie in een fenomeen toen hij een nieuwe versterkte platformschoen introduceerde bij de lancering van zijn bedrijf. Geïnspireerd door rocksterren uit de jaren 70, waren Madden's nu beroemde stevige platformschoenen een van de grootste succesverhalen van die tijd en werden ze een kenmerk van het merk. Met zijn vinger aan de pols van de popcultuur zegt Madden: 'Wat mij inspireert, is wat ik mensen zie dragen in de straten van de wereld, van New York tot Londen en daarbuiten. Ik haal mijn ideeën en insipratie uit het stampen op de stoep.'

De fusie van stijl en muziek blijft de kern van Madden: 'Muziek zit in het DNA van wat ik doe.' Net als bij mode en design heeft Madden oog en oor voor opkomend talent, wat leidde tot de oprichting van Steve Madden Music, een geïntegreerd marketingplatform dat muziekartiesten promoot via een veelvoud aan media, consumentenkanalen en live optredens. Als zodanig heeft hij samengewerkt met sterren als Lady Gaga, Katy Perry, Ellie Goulding en nog veel meer, allemaal terwijl ze beroemd werden. Met het aanhoudende succes en de constante groei van het Steve Madden Music-platform, besloot Steve zijn liefde voor muziek uit te breiden en lanceerde hij 5Towns Records in 2016.


Bestel Steve Madden online

Heb je je favoriete Steve Madden item gevonden? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig in onze webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je jouw nieuwe schoeisel zo snel mogelijk ontvangt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies