Filters

36 van 267 producten

36 van 267 producten

Pagina

Björn Borg is één van de bekendste en populairste merken als het gaat om sportieve en comfortabele ondergoedcollecties. Björn Borg richt zich niet alleen op ondergoed en loungewear, maar ook op andere modeaccessoires. Daarom vind je in onze collectie de leukste joggingsbroeken, truien, vesten, sokken en boxershorts voor mannen! Benieuwd naar de collectie van Björn Borg? Neem dan snel een kijkje!

Björn Borg is opgezet door de wereldbefaamde toptennisser die meerdere trofeeën in handen wist te krijgen van de grootste tennistoernooien, zoals Roland Garros en Wimbledon. Behalve op de tennisbaan bewijst Björn Borg ook zijn zakelijke instinct door een modieus merk op te zetten. In de collecties van Björn Borg staan kwaliteit en comfort centraal, waarbij altijd een speelse knipoog wordt gegeven naar de sport. Inmiddels concentreert het merk zich niet alleen meer op ondergoed, maar ook andere mode-accessoires en kleding voor sportievelingen. De zomercollectie van Björn Borg staat in het teken stressvrij en relaxed leven. Het is tijd om samen te smelten met de natuur en je inner peace te vinden. In termen van ondergoed betekent dit dat zachte materialen, moderne kleurpaletten en mooie pastelkleuren die worden gecombineerd tot ware snoepjes voor het oog.

Björn Borg is een Zweeds sport fashion merk voor mensen met een actieve levensstijl die er goed uit willen zien. Het merk maakt producten met een unieke uitstraling, een perfecte pasvorm en van een goede duurzame kwaliteit. De producten veranderen niet alleen je looks, maar nog belangrijker hoe jij je voelt. Bij Björn Borg inspireren ze jou om een betere versie van jezelf te worden. Het merk gelooft dat door te sporten je mindset, ziel en lichaam beter in balans zijn en dat iedereen kan worden wat hij of zij wilt. Bij The Little Green Bag vind je een uitgebreid assortiment van Björn Borg voor de man die durft op te vallen, zowel op de sportbaan als daarbuiten.


Ondergoedcollectie

In 1984 lanceerde de iconische tennislegende Björn Borg zijn eerste fashion collectie en in 1989 volgde underwear. Sindsdien werkt Björn Borg al meer dan 30 jaar aan hte perfectioneren van hun underwear. Ze ontwerpen en herontwerpen, ze verbeteren en vernieuwen, altijd trouw blijvend aan hun fashion heritage. Voor ons draait alles om de perfecte pasvorm; daar ligt de passie en zit het harde werk van Björn Borg in. Het ondergoed van Bjön Borg is het beste dat je ooit zult dragen. Geperfectioneerd sinds 1989.

Björn Borg is een Zweeds sport fashion merk voor mensen met een actieve levensstijl die er graag goed uit willen zien. Ze maken producten met een unieke uitstraling, een perfecte pasvorm en van een goede duurzame kwaliteit. Zo werken ze al meer dan 30 jaar aan het perfectioneren van underwear. Dit is het beste underwear dat je ooit zult dragen. Daarbij verandert underwear en hun sport collecties niet alleen je looks, maar nog belangrijker, hoe jij je voelt. Bij Björn Borg inspireren ze jou om een betere versie van jezelf te worden. Ze geloven dat door te sporten je mindset, ziel en lichaam beter in balans zijn en dat iedereen kan worden wat hij of zij wilt.


Loungewear

De loungewear van Björn Borg bestaat uit producten met een unieke uitstraling, een perfecte pasvorm en zijn gemaakt van goede duurzame kwaliteit. Met de joggingsbroeken, truien, vesten en sokken van Björn Borg waan jij je oase van rust en comfort. Heerlijke items om in te sporten, maar ook om lekker een dagje te relaxen, thuis op de bank.


Belang van duurzaamheid

B. Tomorrow staat voor de weg naar een duurzamere toekomst van Björn Borg. Het vertegenwoordigs elke stap die zij binnen hun organisatie zetten om bij te dragen aan dit gemeenschappelijke doel, maar ook hun hoop om anderen te inspireren hetzelfde te doen. Het staat voor het idee dat we samen het verschil kunnen maken. Kortom, het is een visie en een aanpak in één: laten we ons leven zo leiden dat we bijdragen aan een betere toekomst. Let's B. Tomorrow!

Björn Borg belooft dat zij er alles aan zullen doen om de impact op het milieu te verminderen door middel van duurzame materialen en moderene productietechnieken. Ze zullen erop toezien dat voor de werknemers in hun fabrieken, de mensenrechten worden gerespecteerd en dat er goede arbeidsomstandigheden worden geboden en een eerlijke loon wordt beteaald. Björn Borg voert strikte regels door met betrekking tot het gebruik van chemicaliën en water. Ook voeren zij strenge kwaliteitscontroles uit om duurzame producten met een uitstekende pasvorm te kunnen garanderen. Het merk streeft ernaar om te blijven zoeken naar betere oplossingen voor duurzame logistieke processen.

Elke collectie van Björn Borg bevat nieuwe producten die gemaakt zijn van duurzame materialen. Het is hun doel om tegen 2022 100% duurzame producten te leveren. Alle producten worden altijd ontwikkeld met oog voor duurzaamheid. Ze waken er voortdurend over dat we op de hoogte zijn van de nieuwste duurzame materialen en productietechnieken.

Om hun producten zo duurzaam mogelijk te maken, voert het duurzaamheidsteam strenge kwaliteitscontroles uit, waarbij de materialen gecontroleerd worden op pluizen, krimp en doorlopen van kleuren. Ook testen ze de duurzaamheid van hun producten. De fabrieken worden tijdens en na de productie bezocht door onafhankelijke inspectiebedrijven. Zo zijn ze in staat om hoge kwaliteitsnormen te waarborgen voor het naaiwerk en de pasvorm, en kunnen ze garanderen dat er geen verboden chemicaliën worden gebruikt. Alle duurzame producten zijn gemarkeerd met het groene B. Tomorrow-logo, en het aandeel duurzame producten neemt voortdurend toe. Afgezien van het B. Tomorrow-logo, zul je af en toe twee andere symbolen op hun B. Tomorrow-producten aantreffen. Deze worden gebruikt om te verduidelijken waarom dat product tot de B. Tomorrow-lijn behoort. Is het omdat het van duurzaam materiaal is gemaakt of dat het via een duurzaam proces is geproduceerd? Of allebei?


Bestel Björn Borg online

Heb je iets leuks gevonden van Björn Borg? Bestel jouw favoriete exemplaar dan online in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies