Filters

19 producten

19 producten

Canadian is onderdeel van Artcrafts International en is opgericht in Florence in 1958 door Carla en Maurizio Ponziani, ouders van de huidige CEO Simone Ponziani. Het bedrijf heeft zich altijd ingezet voor de selectie en commerciële ontwikkeling van internationale merken en producten gerelateerd aan de wereld van sport, lifestyle en mode. Het merk Canadian maakt eigentijdse outerwear. Bij Canadian zijn ze van mening dat warm blijven niet betekent dat je stijl moet opgeven.


Canadese lifestyle

De jassen van het merk worden ontworpen voor dagelijkse avonturen in zowel de natuur als de binnensteden. De merknaam verwijst naar het welbekende Canada, waar ze bij Canadian hun inspiratie vandaan halen op het gebied van lifestyle en omgeving. Binnen de collecties van het merk wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen, bijzondere patronen en comfortabele pasvormen. Met een jas van Canadian kun jij jouw eigen unieke persoonlijkheid en individuele stijl naar buiten brengen.


Mauro Taliani

Het merk begon ooit met het produceren van accessoires. Canadian was het eerste merk in Europa dat handschoenen lanceerde die werden gekenmerkt door hoge kwaliteitsnormen en tegelijkertijd een klassieke en historische uitstraling hadden. In 2005 ging het merk een samenwerking aan met Mauro Taliani, een van de meest representatieve Italiaanse ontwerpers. Sindsdien is de collectie verder uitgebreid. Mauro Taliani heeft samengewerkt met diverse grote namen, waaronder Hugo Boss, Superga, Calvin Klein en Scotch & Soda.


Duurzame jassen

Bij een ontwerp van Canadian komt altijd een duurzaamheidsonderzoek kijken, met als doel om de impact op het milieu naar nul te brengen. Dit proces wordt al meerdere seizoenen gehandhaafd en als gevolg daarvan wordt nu een groeiende selectie modellen geproduceerd met materialen die volledig afkomstig zijn van gerecyclede plastic flessen. Dit geldt ook voor de materialen die gebruikt worden voor het produceren van accessoires, ritsen en details aan de binnenkant van de jassen. Voor Canadian mag duurzaamheid niet los staan van mode, dus het doel is om zelfs de modellen met meer geavanceerde kenmerken te verduurzamen.


Koop Canadian online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete jas van Canadian gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies