Filters

36 van 39 producten

36 van 39 producten

Pagina

Deus ex Machina kleding, petten en caps. Met een Deus kledingitem of pet kun je verschillende kanten op. Maak je look helemaal compleet en ga sportief de deur uit. Maar heb je geen zin om je haar te doen? Dan komt een Deus pet ook goed van pas. Zo ga jij alsnog trendy de deur uit. Benieuwd naar alle items van Deus? Kijk dan snel verder!

Deus ex Machina (letterlijk vertaald: god uit een machine) is ontstaan in Australië (2006). Het customisen van motoren is wat ze het liefst doen, vanuit deze passie hebben ze ondertussen een heel imperium opgebouwd. Zo hebben ze shops in Sydney, Milaan, Tokio en Los Angeles waar veel koffie wordt gedronken en uiteraard wordt gesleuteld aan de mooiste motoren.

In 2006 brulde Deus Ex Machina het culturele bewustzijn van Australië binnen, met een paar keurig op maat gemaakte motorfietsen en een vreemd idee dat iets doen leuker is dan alleen iets bezitten. Deux ex Machina is een stap hoger dan enkel een merk: het is een cultuur. De openheid en enthousiasme van Deus raakt mensen, waar ze ook zijn. Deus wilde niet alleen op maat gemaakte onderdelen en handgemaakte motorfietsen verkopen, maar een cultuur van creativiteit vieren. De Deux ex Machina showroom / café / hoofdkantoor in Sydney werd onmiddelijk een heiligdom voor 'run-what-you-brung'.


Je kunt bijna niet zonder een Deus pet

Wil je eens een dag niet je haar netjes in een scheiding doen, dan is een pet de ideale uitkomst en met een Deus pet loop je er ook nog eens trendy bij! De zogenaamde “trucker caps” van het Australische merk Deus ex Machina zijn op dit moment erg gewild.


Bestel Deus online

Heb je een gaaf item gevonden van Deus? Bestel jouw favoriete exemplaar dan online in onze webshop. We gaan direct met je bestelling aan de slag en zorgen ervoor dat het zo snel mogelijk bij jou wordt geleverd. Wil je Deus liever in het echt zien? Dat kan ook! Ons winkelpersoneel staat klaar om jou te helpen!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies