DKNY

Filters

36 van 66 producten

36 van 66 producten

Pagina

De tassen, portemonnees en andere accessoires van DKNY bieden een balans tussen comfort en luxe. DKNY speelt in op de laatste trends uit New York. Zo zorgen zij ervoor dat je er altijd helemaal trendy bij loopt met een van hun items. Benieuwd naar de diverse items van DKNY? Neem dan snel een kijkje bij het assortiment van DKNY bij The Little Green Bag!

Donna Karan, hart en ziel achter het merk Donna Karan New York, heeft met haar feministische instincten het bedrijf tot een groot succes gemaakt. In 1984 werd het bedrijf opgericht wat inmiddels wereldwijde bekendheid geniet. Zoals Donna Karan het zelf zegt: "Alles wat ik doe is een kwestie van hart, lichaam en ziel. Ik ben een vrouw die anderen wil verzorgen, behoeften van anderen wil vervullen en problemen wilt oplossen. Tegelijkertijd ben ik een artiest die streeft naar schoonheid, zowel sensueel als visueel'. Deze visie wordt prachtig weergegeven in de designs van Donna Karans hand. Alle tassen, portemonnees en andere accessoires van DKNY zoeken een constante balans tussen comfort versus luxe en de praktische aard versus het esthetische aanzicht van de producten.

Dat Donna Karan fashion ademt staat vast. De inspiratie voor de chique damesartikelen van DKNY wordt gehaald uit alles om haar heen. Het is niet enkel fashion, het is een lifestyle. Dit wordt gereflecteerd in de tassen en accessoires van het merk. Niet alleen wordt er rekening gehouden met de praktische kant van het dragen van een tas, het moet net zo goed een plaatje zijn voor het oog.

Zoals de naam al doet vermoeden is New York de echte bakermat van het merk en daarmee een grote inspiratiebron. Niet alleen qua stijl (de typische New York street-smart style), ook qua naamgeving floreert New York in alle ontwerpen. Bekende plekken zoals Bryant Park, het hart van de modewereld tijdens New York Fashion Week, is een terugkerend thema in haar ontwerpen. Kenmerkend voor deze lijn is het hoogwaardige saffiano leder met fijne structuur en elegante afwerking.


De leukste tassen van DKNY

DKNY voegt net dat laatste beetje elegantie toe aan je outfit. Met dit merk weet je zeker dat je de plank niet misslaat. Misschien ben je wel op zoek naar een gave schoudertas, handtas of rugzak van DKNY? Dan zit je bij The Little Green Bag aan het juiste adres.


Bestel je DKNY tas online

DKNY; een vrouwelijk en klassiek merk met tijdloze ontwerpen die perfect zullen passen in elke garderobe. Bij The Little Green Bag vind je een groot deel van de DKNY tassen- en accessoirescollectie terug.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies