DSTRCT

Filters

35 van 88 producten

35 van 88 producten

Pagina

De collecties van het tassenmerk DSTRCT bestaan uit exclusieve en functionele tassen met een strak ontwerp. Je kunt al jouw essentials veilig kwijt in een tas van DSTRCT, terwijl je ook nog eens met stijl over straat gaat. De tassen van DSTRCT zijn ideaal om te gebruiken tijdens jouw dagelijkse activiteiten. Het natuurlijke en robuuste uiterlijk van het kwalitatieve leer waarvan de handgemaakte tassen zijn gemaakt zorgt voor een unieke look. Aan de buitenkant zie je voornamelijk een mooie tas, maar aan de binnenkant zul je zien dat de tas nog veel meer te bieden heeft met alle verborgen vakjes en ritsjes. Zo behoud jij voortaan altijd het overzicht als het om jouw benodigdheden gaat!


Kwaliteitsleer

DSTRCT weet zich te onderscheiden met hun karakteristieke leer van hoogwaardige kwaliteit. Ze zien het zelfs als het belangrijkste kenmerk van hun producten. Daarnaast weten ze bij DSTRCT verschillende collecties samen te stellen, zodat er voor iedereen wel iets geschikts tussen zit. Het mooie en kwalitatieve leer heeft DSTRCT met name te danken aan de provincie waar zij gevestigd zijn en zo trots op zijn: Brabant. Aan het begin van de negentiende eeuw waren er wel vijfhonderd leerlooierijen in de provincie te vinden en ze vinden het bij DSTRCT belangrijk om dit ambacht weer nieuw leven in te blazen.


Eerlijke productie

Ze reizen bij DSTRCT de hele wereld over, op zoek naar de beste leerlooierijen en fabrikanten voor het produceren van hun tassen en portemonnees. Hierbij zijn ze niet alleen op zoek naar leer van de allerbeste kwaliteit, maar letten ze ook goed op de arbeids- en leefomstandigheden. DSTRCT houdt de productie dan ook goed in de gaten en de fabrieken worden regelmatig bezocht. Kies je voor een tas van DSTRCT? Dan kies je niet alleen voor een stijlvolle en kwalitatief hoogstaande tas, maar ook voor een tas die onder de juiste omstandigheden vervaardigd is.


Koop DSTRCT bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete tas van DSTRCT gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies