FALKE

Filters

36 van 127 producten

36 van 127 producten

Pagina

FALKE is gespecialiseerd in sokken, panty’s, kousen en andere soorten beenmode van hoogwaardige kwaliteit. FALKE is in 1895 opgericht en wordt nu wereldwijd erkend als beenmodemerk. FALKE wordt sinds 1990 geleid als familiebedrijf door de vierde generatie van de familie. De fundamentele waarden waar ze bij FALKE naar leven zijn onvoorwaardelijke kwaliteit, vakmanschap van het hoogste niveau en constante innovatie dat ondersteund wordt door gevorderde specialisatie, creatieve ontwerpen en volledige betrouwbaarheid. Ze hebben bij FALKE gespecialiseerde producten ontwikkeld met extra voordelen voor veel verschillende lifestyle-toepassingen. Voor iedere situatie zul je de juiste FALKE sokken kunnen vinden!


FALKE wandelsokken

Het merk FALKE gaat al een lange tijd mee, dit is het resultaat van het volhardend streven naar hoogwaardigheid in zowel absolute productie als productkwaliteit. Goed vakmanschap; dat is waar het voor FALKE allemaal is begonnen en waar ze na al die jaren nog steeds hun kracht uit halen. Ze zijn bij FALKE gepassioneerd door het produceren van sokken, panty’s, kousen en andere beenmode van de hoogste kwaliteit. Hiervoor gebruiken zij de beste beschikbare materialen en hanteren zij de nieuwste productiemethoden. Hierdoor ontstaat niet alleen de meest comfortable beenmode, maar ook de best gespecialiseerde, zoals de FALKE wandelsokken.


FALKE sloffen

De creatieve teams binnen FALKE worden door verscheidenheid en diversiteit gerepresenteerd. De teams bestaan uit betrouwbare ontwerpers, productmanagers, textielingenieurs, meester-breimachine-operators en de vele medewerkers die ervaren zijn met het verrichten van traditioneel handwerk. Iedereen binnen FALKE werkt toe naar hetzelfde resultaat: kwalitatief hoogstaande, tastbare, moderne, tijdloze en uitdagende producten. Ze blijven bij FALKE echter niet vasthouden aan het traditionele. Ze willen bij FALKE namelijk blijven ontwikkelen en de ontwikkelingen die zij doormaken worden nog steeds gevormd door nieuwsgierigheid, leergierigheid en de bereidheid om te experimenteren. De collectie bestaat dan ook niet alleen uit de gebruikelijke beenmode, maar ook meer innovatieve producten zoals de FALKE sloffen (een combinatie tussen sokken en pantoffels).


Koop FALKE sokken online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete FALKE sokken, pantoffels, panty’s of kousen gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies