Filters

24 producten

24 producten

GOOD&MOJO is een merk waar verlichting en duurzaamheid hand in hand gaan. In 2016 is GOOD&MOJO gestart met het idee om een duurzaam verlichtingsmerk te creëren dat niet alleen mooi is, maar ook een positieve impact heeft. Het doel was om mensen te helpen en tegelijkertijd een steentje bij te dragen aan een betere wereld.

Bij GOOD&MOJO geloven ze in bewust consumeren en het minimaliseren van de ecologische voetafdruk. Elke aankoop die bij GOOD&MOJO wordt gedaan, draagt bij aan de missie om licht te verspreiden en tegelijkertijd goed te doen. Het motto is dan ook eenvoudig: "Koop licht, Geef licht."

WakaWaka Foundation

Sinds de oprichting heeft GOOD&MOJO samengewerkt met de WakaWaka Foundation, een organisatie die duurzame zonne-energie biedt aan mensen in nood. Samen hebben ze al meer dan 7.400 families geholpen, en ze zijn vastberaden om nog veel meer levens te blijven verbeteren.

In 2019 is GOOD&MOJO ook begonnen met het ondersteunen van de Eden Reforestation Projects, waardoor ze al meer dan 300.000 bomen hebben laten planten. Bovendien compenseren ze de CO2-uitstoot van elke verkochte lamp door een boom te laten planten, waardoor ze hun inzet voor het milieu tonen.

Bamboe lampen

Wat GOOD&MOJO onderscheidt, is niet alleen de missie maar ook de producten. Ze gebruiken natuurlijke, gerecyclede of duurzame materialen zoals bamboe, kurk en jute voor de lampen, die geïnspireerd zijn op de schoonheid van de natuur. En ze zijn er trots op dat de producten worden gemaakt door ambachtslieden in lokale gemeenschappen in Vietnam. Met een klein maar toegewijd team werken ze bij GOOD&MOJO elke dag hard om hun visie te realiseren.

Koop GOOD&MOJO online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete lamp van GOOD&MOJO gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies