Filters

13 producten

13 producten

Helly Hansen is een merk uit Noorwegen dat al 140 jaar professionele uitrustingen maakt om mensen te beschermen tegen koude weersomstandigheden. Het verhaal van Helly Hansen begint in 1877, in dat jaar vond zeekapitein Helly Juell Hansen namelijk een betere manier om beschermd te blijven tegen de harde elementen in Noorwegen. Niet lang daarna besloot kapitein Hansen een bedrijf op te richten met zijn vrouw Margrethe. Zij ontworpen en produceerden allerlei soorten waterdichte kleding, waaronder jassen en broeken die gemaakt werden van grof linnen dat ondergedompeld werd in lijnolie.

Professionele jassen

De jassen van Helly Hansen worden zelfs gedragen en vertrouwd door professionele werklieden op oceanen, in de bergen en op diverse werkplekken waar kou een grote rol speelt en waar bescherming tegen deze kou noodzakelijk is. Daarnaast is Helly Hansen een vooraanstaand kledingmerk voor skiprofessionals, waardoor je het merk in meer dan 200 skigebieden over de hele wereld vindt. De jassen van Helly Hansen worden dan ook door meer dan 55.000 skiprofessionals gedragen.

Jassen tegen zware weersomstandigheden

Omdat Helly Hansen een toonaangevend Scandinavisch merk is op het gebied van werkkleding, vinden zij het bij het merk ook belangrijk om werkplekken te creëren waar prestaties, bescherming en veiligheid voorop gesteld worden. Ze blijven bij Helly Hansen de nalatenschap van kapitein Hansen ondersteunen door te blijven innoveren. Hierbij zorgen ze ervoor dat de basis wordt gevormd door inzichten van mensen die er verstand van hebben. Dat wil zeggen, degenen die werken en zich begeven in de zwaarste omgevingen ter wereld op het gebied van weersomstandigheden.

Koop Helly Hansen online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete winterjas van Helly Hansen gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies