Filters

36 van 64 producten

36 van 64 producten

Pagina

Het merk House Doctor inspireert je om een ​​elegant huis te creëren door een decor te ontwerpen dat jouw unieke en persoonlijke stijl laat opvallen. Met een esthetiek die is geworteld in de Scandinavische ontwerptraditie, maakt hun assortiment decoraties, accessoires en meubels het jou gemakkelijk om een ​​stijlvol interieur te creëren.


Het verhaal achter House Doctor

House Doctor is tot leven gewekt vanuit de wens om mensen te inspireren en te helpen hun eigen unieke ruimte te creëren door balans, eenvoud en authenticiteit in huis te brengen. De esthetiek van het merk is geworteld in de Scandinavische ontwerptraditie met industriële accenten en een vleugje inspiratie uit de hele wereld. Hun collecties zijn zorgvuldig samengesteld en staan ​​vol met unieke items waarmee jij jouw eigen individuele en persoonlijke stijl kunt creëren. Hun producten zijn in eigen huis ontworpen en door alle aspecten heen is hun visie dat details ertoe doen, en dat geldt ook voor elk afzonderlijk product in jouw huis. In wezen zijn ze meer dan mooie producten - ze creëren een gevoel.


House Doctor producten

Lampen - Design ontmoet functie
Een lamp is meer dan een designstuk en het creëren van perfecte verlichting is verre van eenvoudig. House Doctor biedt een compleet assortiment lampen; van wandlampen en hangers tot vloerlampen en tafellampen.

Meubilair - Van kantoren tot hotels
Met meubels van House Doctor creëer je precies de sfeer waar jij naar op zoek bent. Kies uit een breed scala aan stoelen, tafels, kasten en nog veel meer.

Keuken - Keukenbenodigdheden
Met ons assortiment serviesgoed, textiel, keukengerei en opbergruimte zet jij de toon voor sociaal dineren zoals in hotels.

Textiel - De warme en huiselijke toets
Maak van jouw interieur een thuis weg van huis met hun assortiment kussens, vloerkleden, plaids en ander textiel.

Home decor - Decor als het laatste detail
Met de grote keuze aan decoraties van House Doctor kan jij zelf de sfeer van de ruimte bepalen, of het nu een kantoor, huis, hotel of winkel is. Kies uit vazen, kandelaars, kunst aan de muur en plantenbakken.


Bestel House Doctor online

Heb jij jouw favoriete item van House Doctor gevonden? Wacht niet langer en bestel deze online bij ons in de webshop. We gaan direct aan de slag met jouw bestelling zodat je je nieuwe House Doctor aankoop zo snel mogelijk ontvangt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies