Filters

16 producten

16 producten

HUB is een onafhankelijk sneakermerk dat door voormalig tennisprofessional Huub van Boeckel is opgericht in 2004. Bij HUB maken ze comfortabele en kwalitatief hoogstaande sneakers die geïnspireerd zijn op de tennisschoenen van Huub. Ze geloven bij HUB in de kracht van verbinding, waar levensstijlen en culturen samenkomen om creativiteit te realiseren. De iconische Z-steek, aanvankelijk een symbool van verbinding tussen patronen, is uitgegroeid tot het kenmerkende logo van HUB en vertegenwoordigt tevens de essentie van het merk: verbinding.

Veelzijdige schoenen

HUB is de afgelopen 19 jaar gegroeid: van de legendarische tennisbanen van Wimbledon tot de bruisende straten van over de hele wereld. Huubs ervaringen en ontmoetingen met diverse culturen hebben het merk gevormd en benadrukken dat het belangrijk is om je voor elkaar open te stellen. Met de groei van het merk, en daarmee ook de groei van het HUB-team, blijven er nieuwe perspectieven ontstaan. Hierdoor worden er steeds meer lifestyle-sneakers met een atletisch tintje ontworpen die geschikt zijn voor allerlei gelegenheden.

Duurzame sneakers

Bij HUB geven ze prioriteit aan verantwoord ondernemen. Ze streven er bij het merk naar om hun producten van binnen en van buiten te kennen en duurzame en ethische praktijken te garanderen. De fabrieken van HUB ondergaan regelmatig controles op duurzaamheid en eerlijke arbeid, wat hun toewijding aan de planeet en de mensen weerspiegelt. Ze zorgen er bij HUB voor dat ze steeds duurzamere versies van hun sneakers kunnen creëren zonder afbreuk te doen aan het iconische HUB-ontwerp.

Milieuvriendelijke materialen

Ze gebruiken bij HUB leer dat is gecertificeerd door de Leather Working Group (LWG), waardoor de naleving van dierenwelzijns-, veiligheids- en milieunormen wordt gegarandeerd. Ook bevatten de sneakers van HUB materialen zoals gerecycled nylon en gerecycled rubber, waardoor de ecologische voetafdruk van het merk wordt verkleind en een circulaire economie wordt bevorderd. Daarnaast leveren ze de sneakers in een 100% duurzame verpakking en geven ze prioriteit aan efficiënt transport met lokale partners.

Koop HUB online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete schoenen van HUB gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies