HUGO

Filters

35 van 96 producten

35 van 96 producten

Pagina

HUGO is een merk voor mannen en vrouwen met een uniek gevoel voor stijl en die op zoek zijn naar kleding met een hoogwaardig design. Iedere verfijnde en vrijgevochten man of vrouw zal zeker zijn of haar favoriete kledingstukken kunnen vinden binnen de stijlvolle en eigenzinnige collectie van HUGO. Zowel items met een casual look en feel als items met een progressieve en moderne uitstraling komen terug in deze veelzijdige collectie, waarbij maatwerk en een individuele benadering een hele grote rol spelen om zo de meest creatieve en krachtige kledingstukken te kunnen realiseren. De collectie van HUGO is er dus voor iedereen die een beetje out of the box durft te denken!


Het ontstaan van HUGO

Oorspronkelijk viel het merk HUGO onder het paraplumerk Hugo Boss, tot in 1993 Hugo Boss werd onderverdeeld in drie aparte lijnen. Eén van deze lijnen werd het merk HUGO, de lijn die bekend stond als de meest progressieve van de drie. In 2017 werd er nog meer focus op het merk HUGO gelegd door HUGO neer te zetten als één van de twee merken die bovenaan de Hugo Boss-keten staan. Als merk heeft HUGO voornamelijk de focus gelegd op het ontwerpen van kledingstukken waarbij trends op de voet werden gevolgd. Van slimme en casual items tot opvallende items met de meest interessante prints, het komt allemaal terug in de collectie van HUGO.

Niet alleen mannen kunnen hun weg vinden binnen deze uitgesproken collectie, want ook voor vrouwen wordt er veel tijd gestoken in het ontwerpen van de mooiste items om zo een zo veelzijdig mogelijke collectie te kunnen creëren. Binnen zowel de collectie voor mannen als de collectie voor vrouwen zijn de kenmerkende HUGO-details, de expertise en het vakmanschap van HUGO goed terug te zien, waarbij de trendy finishing touches zeker niet vergeten worden. Iedere stijlvolle individualist, man of vrouw, kan met de progressieve items van HUGO zelfverzekerde statements maken.


De waarden van HUGO

Hoewel het merk HUGO zich weet te onderscheiden van andere merken met het uitgesproken gevoel voor mode en stijl, staat het merk er ook bekend om dat er hoge eisen worden gesteld aan kwaliteit en de perfecte pasvorm. Daarnaast vindt HUGO het niet alleen belangrijk dat ieder kledingstuk van hoogstaande kwaliteit is en voor ultiem draagcomfort zorgt, maar ook dat er veel aandacht wordt geschonken aan innovatie en duurzaamheid. Met alle hiervoor genoemde factoren zorgt HUGO ervoor dat er veel tijd gestoken wordt in de tevredenheid van klanten, door producten te leveren die gecreëerd zijn vanuit waarden waar het merk zelf echt achter staat.


HUGO voor mannen

De collectie van HUGO Menswear bestaat uit kleding voor mannen die eerder voorlopen op modetrends dan dat zij deze volgen. De strakke designs met de eigenzinnige, unieke en stoere accenten gaan volledig tegen het principe van het denken in hokjes in. Hierdoor weten de echte stijlindividualisten altijd weer nieuwe outfits te creëren met de items uit de collectie van HUGO Menswear. De combinatie tussen modern maatwerk en casual invloeden is de perfecte cocktail voor ongewone looks die iedere trendsetter zullen aanspreken.


HUGO voor vrouwen

De collectie van HUGO Womenswear biedt volop stijlen met een opvallende uitstraling, variërend van modern en verfijnd maatwerk tot items met een casual look en jurken die het stralende middelpunt vormen op gelegenheden. Binnen deze collectie draait het om meer dan uiterlijk. De items van de HUGO Womenswear collectie weerspiegelen het karakter van de stijlvolle en individuele vrouw die deze draagt. Geen enkele combinatie van verschillende items is te gek, want dat is nou juist waar iedere vrouw een statement mee weet te maken.


HUGO online bestellen

Heb jij jouw favoriete kledingstuk van HUGO gevonden om toe te voegen aan jouw eigenzinnige en stijlvolle garderobe? Wacht dan niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies