Filters

35 van 46 producten

35 van 46 producten

Pagina

It’s about RoMi is een merk waar praktische verlichting en duurzaamheid samenkomen. In 1993 begon It’s about RoMi in een kleine zolderkamer in Amsterdam. It’s about RoMi staat voor Realistische, Open Minded, Individuen. Vanuit de bescheiden start in de interieurdecoratie heeft It’s about RoMi zich ontwikkeld tot een exclusief verlichtingsmerk met een focus op stedelijke ontwerpen met een verfijnde en industriële uitstraling.

Met It’s about RoMi verlicht men niet alleen de ruimte, maar draagt men ook bij aan een betere wereld. In maart 2022 is It’s about RoMi een samenwerking aangegaan met de Light&Living Group, wat de positie in de markt heeft versterkt en het bereik heeft vergroot.

Industriële lampen

Met twee directeuren, Michiel van Mierlo en Rob van Dijk, aan het roer en ondersteund door een toegewijd team van negen medewerkers en tien agenten, werkt It’s about RoMi nauw samen met dealers in meer dan 30 landen. Het hoofdkantoor van It’s about RoMi is gevestigd langs de oudste gracht van Amsterdam, en de producten worden verzonden vanuit een extern magazijn.

Duurzame lampen

Bij It’s about RoMi geloven ze in duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. In 2016 lanceerde It’s about RoMi het duurzame merk GOOD&MOJO. In 2019 is It’s about RoMi een partnerschap aangegaan met de Eden Reforestation Projects. Dankzij deze samenwerking heeft It’s about RoMi meer dan 300.000 bomen laten planten, wat helpt om de CO2-uitstoot te compenseren en bijdraagt aan wereldwijde herbebossingsinspanningen.

Maatschappelijk verantwoord

De missie van It’s about RoMi is niet alleen om hoogwaardige verlichtingsproducten te creëren, maar ook om bewustzijn te creëren over de impact op het milieu. Door samen te werken met de Eden Reforestation Projects helpt It’s about RoMi niet alleen bij het herstellen van bossen, maar ook bij het verbeteren van de levensomstandigheden van mensen in arme gemeenschappen.

Koop It’s about RoMi online bij The Little Green Bag

Heb jij jouw favoriete lamp van It’s about RoMi gevonden? Wacht dan zeker niet langer en bestel deze gemakkelijk en snel online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag, zodat je jouw item zo snel mogelijk in huis hebt.

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies