Filters

36 van 192 producten

36 van 192 producten

Pagina

Het Multi-Talent achter Lacoste: René Lacoste. De meneer die wordt bestempeld als internationaal tenniskampioen, ingenieuze uitvinder en de man die een geheel nieuwe levensstijl inspireerde. Lacoste volgde zijn droom en hiermee begon zijn carrière.

René Lacoste was niet voorbestemd voor een carrière in de sport. Maar dit sloeg volledig om toen hij op een leeftijd van 18 jaar de cruciale beslissing maakte om zich volledig toe te leggen op zijn passie voor tennis. Hij ging ervoor en trainde onvermoeid om zijn kracht, precisie en concentratie te perfectioneren. Het was nooit goed genoeg en hij dwong zichzelf om zo 'perfect mogelijk te zijn'. Verloor hij een wedstrijd, ook dan pepte hij zichzelf om hiervan te leren en door te gaan. En dat bleek een effectieve aanpak te zijn: hij won een aantal grote toernooien en maakte deel uit van het Franse team dat 2 jaar achter elkaar de Davis Cup won.


Traditioneel tennismerk

Voordat Lacoste groot werd over de hele wereld, was de traditionele tennisstijl één met lange mouwen, geplooide broeken en tailles met riemen. Daar bracht René verandering in; hij begreep namelijk als geen ander hoe belangrijk het was dat comfort een prioriteit was als het gaat om tenniskleding. Geheel tegen de traditie van toen in, maakte hij de mouwen van een typisch tennisshirt korter om de eerste comfortabele polo te creëren. Voor het eerst werden ontwerpen geborduurd met een kernmerkende krokodil, waardoor ze niet meer te missen waren en altijd herkend werden.

Al zijn vrienden en familie gingen zich kleden in het welbekende poloshirt. Dit was het moment dat de grondbeginselen van Lacoste waren gelegd. De jaren daarna bleef hij innoveren en kwam met talloze uitvinden op het gebied van tennis.


Lacoste sneakers

Met een paar Lacoste sneakers aan je voeten ga jij voor sportieve elegantie. De sneakers zijn niet alleen handig voor het beoefenen van een sport, maar ook zeker geschikt om er goed en leuk uit te zien. Hou jij wel van een sporty look? Dan zijn deze sneakers natuurlijk niet te missen. Het Franse modelabel heeft diverse tijdloze sportschoenen in het assortiment zitten. Zo vind je de sneakers in de basic kleuren zwart en wit. Zo weet je dat ze bij iedere outift te matchen zijn en dat is erg handig!

Ook de Lacoste sneakers zijn uiteraard voorzien van het alom bekende logo met de groene krokodil. Zo is zeker niet te missen dat het om Lacoste gaat!


Lacoste kids horloges

Bij Lacoste zit je ook aan het juiste adres voor horloges voor kids. Je vindt de horloges in allerlei kleuren; opvallend tot subtiel, maar ook met én zonder printjes. De behuizing van de horloges is gemaakt van kunststof en komt in kleuren als blauw, roze, groen, wit en rood. De horlogeband is gemaakt van silicone en is voorzien van een gespsluiting. Het quartz uurwerk werkt op batterijen. Dankzij het mineraalglas zijn de horloges krasbestendig en zullen ze dus langer meegaan. Kortom, de perfecte horloges voor kids!


Bestel jouw Lacoste items online

Heb je een gaaf paar Lacoste sneakers op het oog? Wacht dan niet langer en bestel deze snel en eenvoudig online bij ons in de webshop. Wij gaan direct met jouw bestelling aan de slag zodat je er zo snel mogelijk plezier van zult hebben. Voor je het weet, schitter jij met je sportieve sneakers op iedere plek waar je komt!

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies